Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Up od Czopka - Choseni Tzeentcha
zbrushowany piasek, przy brzegu lawę malowałem na podstawce, a pozatym na piasku. Lawa - blood red do blazing orange.
DLa mnie wyglądają dokładnie tak samo malowani jak część z moich gwardzistów ma płaszcze pomalowane, a przynajmniej na taki kolor mi wygląda na tym zdjęciuPrzemcio pisze:jak uzyskałeś ten kolor choosenów
Czopek, Howk Turquise przez Ice Blue do Skull White?
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Daw pisze: Czopek, Howk Turquise przez Ice Blue do Skull White?
Prawie - zaczęte z ciemniejszego scaly green, potem hawk, ice blue i czasami z białym, a w międzyczasie lekki wash niebieski
Zastanawiałem się nad swoimi czy ich nie malować dla niebieskiego boga, w końcu stwierdziłem, że jednak będzie Khorne'a jak reszta armii. Jednakże muszę przyznać, że kolorystyka bardzo przypadła mi do gustu, podobnie jak samo malowanie
Świetnie pomalowani Tzeentchowcy!
Podoba mi się także ten efekt lawy na podstawkach.
Podoba mi się także ten efekt lawy na podstawkach.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Za mało widać. Następnym razem uwiecznij lepiej efekty swojej roboty. Wrzuć z 1 lub 2 zwyklaki na pojedynczych fotkach. Niezłe podstawki - skromne, a efekt na plus.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Zacna Helka! Na podstawce pustawo, ale wszyscy wiedzą, że Pustkowia Chaosu to nie je bajka
Ave
Niedźwiedź
Ave
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na podstawce turniejowej ciężko poza helką w ogóle coś więcej zmieścić . Podoba mi się - fajny schemat kolorystyczny - rzadko stosowany, metaliki też gites, choć brakuje mi jeszcze paru fotek...
A swoją drogą, ciekawe, czy Tobie też zarzucą, że model bejcowany - ze mną tak było .
I jeszcze jedno - where is the crew
A swoją drogą, ciekawe, czy Tobie też zarzucą, że model bejcowany - ze mną tak było .
I jeszcze jedno - where is the crew
hehe, zero bejcy
Więcej zdjęć w tym krasnali tak jak pisałem, na blogu
Więcej zdjęć w tym krasnali tak jak pisałem, na blogu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Panie Czopek - wkurzasz mnie pan . Muszę klikać na jakieś blogi, długo się to otwiera, przypominając mi o konieczności wymiany kompa...
A tak poważnie to mam jedną uwagę. O ile schemat kolorystyczny jest ok, to jednak kawałki skóry przykrywające engine mogły by jednak być skóropodobne... Przynajmniej po mojemu ...
A tak poważnie to mam jedną uwagę. O ile schemat kolorystyczny jest ok, to jednak kawałki skóry przykrywające engine mogły by jednak być skóropodobne... Przynajmniej po mojemu ...
A ja się wkurzam jak mi się zdjęcia długo na image shacku ładują i muszę to potem jeszcze tu wklejaćsmiejagreg pisze:Panie Czopek - wkurzasz mnie pan . Muszę klikać na jakieś blogi, długo się to otwiera, przypominając mi o konieczności wymiany kompa...
Po mojemu nie, ponieważ to helka, w środku jest demon który przenika tą biedną skórkę i nadaje jej taki kolor.smiejagreg pisze: A tak poważnie to mam jedną uwagę. O ile schemat kolorystyczny jest ok, to jednak kawałki skóry przykrywające engine mogły by jednak być skóropodobne... Przynajmniej po mojemu ...
Ogółem spodobał mi się ten kolor na motopumpie, podklad to fiolet rozjaśniony do czerwieni i pomarańczu, miejscami nawet do żółtego
od tanned flesha poprzez dwarf do elf flesha - prosta sprawa
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Choseni to piękne figsy, pancerze imo ok, natomiast najsłabsze po mojemu są rogi i podstawki. Dlatego figsy wygladają jak wipy.