krótka relacja
rozpa VC
lord magiujacy z 10 przekazywanego ws
maly wamp z lightem
BSB king - DB
2x30 ghouli
1x12 ghouli
28 GG, z dwurakami i BB
1x3 baty
2x Terror
I. krzysztofem żakiem (bodajże) i jego liz.
3x20 saurusow, 1 terki, 3x chameleony, slan z shadowem, salki, 7 kroxow, veteran i jakies skinkowisko.
lewa flakna to zbior 3x chamy, terki i jedna skinki. 2 terrory podlatuja. na jednego popchniecie i wpdam w chamow, z magi duchy i wpadaja w drugie chamy. drugi terror zakrzykuje 8 z 10 skinkow panika, panikuje rowniez terrki (za stol). a duchy po walce wpadaja w ostatnie chamy.reszta armii napor. krzysztof podchodzi do mnie.
druga tura i gwardia po reformie w kreske z 3 z przodu w magii szarzuje w bok jednych saurusow, plus terror po kancie. ustali, reform gwardia i w jego turze walki dobiajm resztki.po prawiej samotny wrajt przepycha salki. krzysiek w swojej drugiej szarzuje saurusami ze slanem, kroxami i veteranem w jedne ghoule. po walce zostaja dwa. w mojej trzeciej gwardia w owe saurusy ze slanem od boku. jeden terror zakrzykuje veterana poniewaz musial wylaczyc sie z combatu, drugi jedne skinki na tylach wroga, czym panikuje ostatnie saurusy i zbiegaja za stol. w 3 krzysztofa kroje saurusy, slan i kroxy uciekaja. w 4 swojej doganiam slana. krzysiek podaje mi reke bo zostaly mu tylko kroxy, a ja stracilem 1 ghoule.
II. z dawem i jego VC. terrorki maja slabo z ghoulami, takze wpychalem je w kombat tylko do pomocy. daw mial duzo smiecia ktore mi oddawal przez dwie tury (2xpsy i 2 razy baty). poza tym nie mial GG z dwurakami tylko z HW. w dodatku lepsza magia po mojej stronie oraz lepszy WS na lordzie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
III. z fischem i jego lizi.
w pierwszej turze oddal mi za darmi kameleony oraz jedne skinki (terrory)(jak stwierdzil - nawet nie pomyslalem ze ty mozesz do mnie tym isc
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jeszcze raz bardzo dziekuje za gre i turniej.
mam wszystkie 3 dyplomy oraz dwa bony
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)