8 edycja
Moderator: Ziemko
Re: 8 edycja
Jak już trollować, to na całego
@ Thomas
Ale ja przynajmniej nie wstydzę się tego, że gram w battla i nie zmyślam, że jestem w pracy jak jadę na turniej
@ Thomas
Ale ja przynajmniej nie wstydzę się tego, że gram w battla i nie zmyślam, że jestem w pracy jak jadę na turniej
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie. Salamandra to War Beast i stomp działa na salamandry np. z terradonaQeue123 pisze:Witam.
Mam pytanie czy Salamandry mają stompa ?
Andrzej wez sie udzielaj w dziale High Elfow, a nie bzdury wypisujesz.Andrzej pisze:Tak
Witam,
Nie wiem gdzie to dać, więc daję tutaj:
http://cytadela.pl/modules.php?name=New ... e&sid=1952
Druga połowa 2013 i nowy AB? Ciekawe, w sumie to chciałbym mieć nowy AB, co by mi znajomi nie wypominali "Zabiorą Ci to, zobaczysz!" i inne takie, jednak myślę że Lizaki wyjdą w 9tej ed, kiedy magia będzie przycięta, bo teraz wszyscy mają Salnna, (chyba że wydadzą nowy wyrąbany model na Stedziu:) To inaczej nie widzę potrzeby aktualizowania armii, tym bardziej że są chyba armię które potrzebują updatu bardziej niż nasza (z różnych względów, ale bardziej:)
Nie wiem gdzie to dać, więc daję tutaj:
http://cytadela.pl/modules.php?name=New ... e&sid=1952
Druga połowa 2013 i nowy AB? Ciekawe, w sumie to chciałbym mieć nowy AB, co by mi znajomi nie wypominali "Zabiorą Ci to, zobaczysz!" i inne takie, jednak myślę że Lizaki wyjdą w 9tej ed, kiedy magia będzie przycięta, bo teraz wszyscy mają Salnna, (chyba że wydadzą nowy wyrąbany model na Stedziu:) To inaczej nie widzę potrzeby aktualizowania armii, tym bardziej że są chyba armię które potrzebują updatu bardziej niż nasza (z różnych względów, ale bardziej:)
Z jednej strony fajnie dla mnie jako gracza lizaków, z drugiej jednak zapominają o takich armiach jak WE, Dorfach czy Bretce.
Wg tych informacji nowa księga za rok, no to czekamy...
Jeśli spojrzeć na 3 najnowsze tomy GW mogę się założyć że dostaniemy jakiegoś kolosa.
@Dargor - nie ogarniam Twojej wypowiedzi, konkretnie o magii i Slannie. Niemalże każda armia wystawia "dużego maga", to źle? Magia niekoniecznie będzie przycięta w IX edycji, może będzie jeszcze mocniejsza.
Tak czy siak to tylko plotki i na dodatek zostało duuużo czasu...
Wg tych informacji nowa księga za rok, no to czekamy...
Jeśli spojrzeć na 3 najnowsze tomy GW mogę się założyć że dostaniemy jakiegoś kolosa.
@Dargor - nie ogarniam Twojej wypowiedzi, konkretnie o magii i Slannie. Niemalże każda armia wystawia "dużego maga", to źle? Magia niekoniecznie będzie przycięta w IX edycji, może będzie jeszcze mocniejsza.
Tak czy siak to tylko plotki i na dodatek zostało duuużo czasu...