Specjalne Podziękowania dla:

Za wsparcie i współpracę
Data: 03 Wrzesień 2011 (sobota)
Miejsce: Klubu Kopernik w Poznaniu, ul. Galileusza 8, os. M. Kopernika.
Godziny rozpoczęcia gier: Sobota: 10:00 (zapisy od godz. 9:30);
Format: 2400 pkt, z ograniczeniami EURO
Wpisowe:
panowie - 10 zł
panie - za darmo
Nagrody:
puchar dla zwycięzcy turnieju, puchary dla najlepszej 3,
PLAN IMPREZY:
Początek turnieju 10.00
Bitwa 1 10.00 - 12.45
Bitwa 2 12.45 - 15.30
Bitwa 3 15.30 - 18.15
Podanie wyników turnieju 18.30
SĘDZIA
główny - szukam
z-ca głównego - szukam
z-ca głównego - szukam
pomocniczy - Furion
pomocniczy - Kudłaty (czy chce czy nie i tak wszyscy będą do niego latać)
REGULAMIN:
*3 bitwy - bez scenariuszy
*punktacja wg EURO (progi co 150)
*jawne rozpiski
* do zdobycia 3x20=60pkt z bitew + 23 punktów dodatkowych
Do zdobycia pkt:
4 - za oficjalne zgłoszenie wysłane do 01.09 godz 23:59 na adres: mistrzostwapozniania@gmail.com (uwaga na dodatkowe i w wyrazie poznania) (1zaID, 1 za imię, nazwisko, ksywę, 2 za poprawną rozpiskę)
4 - miarka, kostki wzorniki (brak 1 - 0pkt)
4 - gracz posiada wszystkie potrzebne zasady i podręczniki (łącznie z FAQ jeżeli się na nie chociaż raz spróbuje powołać)
3 - traye pod wszystkie oddziały
2 - brak proxów
3 - pomoc przy ustawianiu (godzina 9:00 w Koperniku) i chowaniu stołów,
3 - za potwierdzenie OBECNOŚCI- MIMO wysłania rozpiski - na forum strefy w PIĄTEK (nie w czwartek czy w środę ale w piątek) do godziny 20:00; również 3 za potwierdzenie NIEOBECNOŚCI - brak info 0pkt.
rozumiem, że zapis może być odrobinę kłopotliwy (jeżeli ktoś nie będzie miał możliwości w piątek, to proszę o potwierdzenie w czwartek z dopiskiem - jutro nie mogę ale NA PEWNO BĘDĘ / NIE BĘDĘ
Te punkty pojawiają się dlatego, że parowanie trochę zajmnie (bo muszę kontrolować z poprzednim turniejem), a jedna osoba może wysadzić cały wcześniejszy trud to raz, dwa ja ze swojej strony postaram się jeszcze w piątek zamieścić przed 24:00 paringi tak by każdy miał pewność z kim gra pierwszą - ze swojej strony NIE chcę wam utrudniać życia ale proszę o pomoc a w nagrodę oferuję 3 pkt
Konkurs malarski:
- zgodnie z informacjami zawartymi w temacie Mistrzostw Poznania na forum strefy zero
Najaktualniejsze wieści pod adresem http://www.forum.strefazero.net/viewtopic.php?t=2048