Hippogryf

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kallessin
Mudżahedin

Hippogryf

Post autor: Kallessin »

A co tam pochwale sie jeszcze nei skonczonym Hippogryfem, mysle ze w przyszlym tygodniu juz bedzie calusienki
ObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony 7 lip 2007, o 21:28 przez Kallessin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

skóra bardzo ładna, a ten kamień wygląda troche sztucznie, ale też ładne kolorki.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

IMHO dobrze się zapowiada, ładna skóra i ogólne wrażenie, kamyczek też ładny, jeżeli figs będzie robiony w jasnych kolorach to kamyczek będzie jak najbardziej pasował :wink:

Powodzenia w dalszej pracy

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

Niestety nie podoba mi się ani kamyk ani skóra, która pomimo, że jest dosyć dobrze pomalowana nie pasuje mi. Po prostu nie podoba mi się jej kolor. Jeżeli jednak wszystko będzie pomalowane w takich pastelowych kolorach, figurka na pewno będzie miała swój klimat. Powodzenia w dalszej pracy.

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

a ja się będę czepiał: skałki są trochę za monotonne dał bym od ciemniejszego koloru, no i pazury i dziób czarne ok, ale po hajlajtach szarym są takie mało "organiczne", no i mam nadzieję że oczyścisz miejsca klejenia
duży plus za wreszcie normalną podstawkę a nie marsjańską ziemię z brązowymi krawędziami
ogólnie superowo, czekam na kratkę :)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

ODPOWIEDZ