Polska bez Empire na euro
Moderator: #helion#
Re: Polska bez Empire na euro
Ciekawe czy jeszcze jakaś drużyna zdecydowała się nie zabrać imp na mistrzostwa.
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
+1
Imperium potrafi osiągać bardzo równe wyniki czego inne armie nie mogą o sobie powiedzieć. Odpowiednio sparowane daje pewne punkty.
Imperium potrafi osiągać bardzo równe wyniki czego inne armie nie mogą o sobie powiedzieć. Odpowiednio sparowane daje pewne punkty.
eeee, tam Piotrku, nikt nikogo nie promuje, co najwyżej Bazyliszek, i to też nie cały, ale w Wawie jest jeszcze kilka klubów nie zrzeszonych, poza tym przyjemnie pooglądać taką rywalizajcje, tak różnym podejściem do gry. Zupełnie inny styl gry, zupełnie inne podejście i rozpiski/składanie armii; ciekawe jak wypadnie ta rywalizacja
P.S. nie należy zapominać o Karleem, którego sposób gry również robi wrażenie i jest można by rzec "trzecią szkołą" w układaniu rozpy/graniu;
P.S.2 Piotrze, Gotih, nie tylko wy jesteście

P.S. nie należy zapominać o Karleem, którego sposób gry również robi wrażenie i jest można by rzec "trzecią szkołą" w układaniu rozpy/graniu;
P.S.2 Piotrze, Gotih, nie tylko wy jesteście

Niczego nie udajęPiotr pisze:Gotih od dawna udaje, że ja nie istniejęXet pisze:Piotr 13 Kohorta ma moją rekomendacje![]()
A jego koledzy promują go na rynku warszawskim jako kandydata nr 1...![]()
![]()

Bardzo bym się cieszł gdybyś to ty teraz jechał euro jako gracz imperium
Ale obiektywnie patrząc to żaden imperialista nie miał znaczących wyników na masterach i to przesądziło

Wszystko pięknie
Co nie zmienia faktu, że :
, Młody również, Kudłaty również dwarfami lol
i Assur wiadomo zawsze w formie
. Darek Polit broni się sam
, a kolejny jest Piter wiec byłby dobrym zawodnikiem w składzie.

Co nie zmienia faktu, że :
By the way, Shino bardzo dobra forma1 Zbyszek Barbarossa Łobocki Vampire Counts 1735 15 ->
2 Karol Młody Pietrowicz Skaven 1714 17 ->
3 Michał Shino Rusinek Tomb Kings 1710 12 ->
4 Maciej Kudłaty Przygórzewski Dwarfs 1635 22 ->
5 Tomek Assur Szwedow Vampire Counts 1610 12 ->
6 Darek Dalmar Polit Daemons of Chaos 1608 17 ->
7 Piotr . Głomski Empire 1593 19 ->

przy nowych ograniczeniach, o ile Dańczyki i germańce przeforsują je, nic nam w imperium nie zostanie; na pierwszy rzut oka mimo zwarzywienia czołgu, wydaje się że to jedyne wyjście aby mieć drugiego cannona; z takich dziwnych rzeczy które zauważyłem, chyba trzeba wziąć nawet zakurzonago blastera, w końcu to S5 i na monstery może być nawet dobry (i chyba tylko na nie), jakieś kminy panowie macie wobec obecnej sytuacji 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
No jak widze tą panikę to sam bym okiem też rzucił
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
To żart jakiś mam rozumieć?