![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
maski na SM jak to zrobisz chyba bys uise zajebał
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Też mam chorągie z V ed ale malowaną tak dawno, że nie specjalnie się mam czym chwalić. Chcesz zrobić schyłkowych lansjerów? Zróźnicuj im ekwipunek! Korzystając z tego, że kupujesz green stuff, podorabiaj im jakieś sakiewki (każdemu inną), doczep któremuś do siodła sajdak z łukiem, innemu kuszę, jeszcze innemu koncerz wystający z pod siodła. Nic tak nie zmienia klimatu regularnego regimentu jak fakt, że każdy korzysta z takiej broni jaką ma, a nie z tego co jest na linii dostaw z wydajnie działającej zbrojowniBelaner7 pisze:Niglar,fajni silverzy ale ja już mam takich z których zrobie mroczniejszych(są z 5 ed lepiej pasują)No a pozatym to twój pomysł byłby dla mnie zbyt kosztowny.
Acha a pozatym to zamierzam kupić nieco green stuffu,i dorabiać jakieś płaszcze czy chorągwie zwisające na lancach.
Sam od dawna myślę żeby zamienić zwykłych spearów na gamezonowe cuda, ale na razie wydatki idą na nowe smokiDrugim oddziałem Włóczników zostali mianowani Veteran Lancier z Gamezona. Te figurki powalają, zwłaszcza ich piękne szaty i piekny krój hełmów.