Komentarze i podpowiedzi oczywiście mile widziane.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Pomysł z pajęczynkami mi się podoba ale nie wiem za bardzo jak sie robi pajęczyne tak żeby wyglądała dobrze, jak masz jakiś sprawdzony sposób to chętnie sprubóje jak go zdradzisz.nog pisze:Bardzo fajny.Ja bym dodał pajęczynki,jakieś oznaki że próbowano ugasić pożar-beczka przewrócona ,wiadro,spalone zwłoki
.Ale pomysł super.
Pewnie masz racje może faktycznie założe jakąś stałą galerie prac.smiejagreg pisze:... Jakoś wcześniej nie wpadłem na Twoje prace - załóż może galerię, do której byś wrzucał, jak coś zrobisz nowego. Takie pojedyncze topiki myślę są bez sensu...
Generalnie bede się trzymał mojej koncepcji a historie to można do niego sobie dopisać jaką kto chce, może być że przeszedł przez niego smok i przy okazji zionął ogniem i wypali go od środka.Tiger Brown pisze:Na spalony to on w ogóle nie wygląda i odradzałbym malować go w tym kierunku, bo może to popsuć efekt. Dom wygląda wypisz-wymaluj jakby przez niego przeszedł gigant/smok i to z bardzo dużą prędkością. A generalnie wygląda bardzo fajnie.
Albo bimbrownia pierdolnęładargo000 pisze: Generalnie bede się trzymał mojej koncepcji a historie to można do niego sobie dopisać jaką kto chce, może być że przeszedł przez niego smok i przy okazji zionął ogniem i wypali go od środka.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...