Im dłużej na to patrzę tym bardziej mi się podoba
W tej brzydocie osobiście znajduję jakiś urok.
Malowanie średnie, ale nie to jest akurat tutaj istotne Dla mnie super...
Chariot nurgla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Czyżbyś był turpistą?W tej brzydocie osobiście znajduję jakiś urok.
"Wolę brzydotę - jest bliżej krwiobiegu".
Z encyklopedii PWN:
Kod: Zaznacz cały
turpizm - nurt w literaturze i sztuce, wyrażający się w szczególnym zainteresowaniu przedmiotami i zjawiskami nieestetycznymi
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Oto człowiek, który widział Plagę...
Muszę się przyznać: przy czempionie Khorne'a ze spalinówką myślałem, że robisz sobie jaja. Ale teraz widzę, że realizujesz swoją wizję armii Nurgle'a i to się trzyma (nomen omen ) kupy. Jest oryginalne, jest obrzydliwe (jak przystało na Ojca Grypy i Innych Schorzeń). Chyba moja kolekcjonerska armia Nurgle'a będzie przy Twojej wyglądać jak niedzielna wycieczka ze szkółki parafialnej...
Może trochę inaczej bym pomalował rydwan (np. załogę na mniej orkowo). Pomysł z hełmami bardzo OK, sam tak wszak robię.
Tak trzymaj i wstawiaj dalsze zdjęcia dzieł.
Pozdrawiam, powodzenia
Krzysiek
P.S. Specjalna ranga dla Maxa! Jak nic! Mój głos za.
styl barokowy sie klania ]:->Ryu pisze:W tej brzydocie osobiście znajduję jakiś urok.
No proszę Hak cytujesz bardzo lubianego przez mnie poetę, ale polecam też i innych, bo Grochowiak IMO z turpistów w połowie stawkiKapitan Hak pisze:Czyżbyś był turpistą?W tej brzydocie osobiście znajduję jakiś urok.
"Wolę brzydotę - jest bliżej krwiobiegu".
Z encyklopedii PWN:
Kod: Zaznacz cały
turpizm - nurt w literaturze i sztuce, wyrażający się w szczególnym zainteresowaniu przedmiotami i zjawiskami nieestetycznymi