SQUIG HOPPERS
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
SQUIG HOPPERS
Pomalowane juz jakiś czas temu. Nie dałem jeszcze posypki statycznej, bo ta, która mam, jest do bani (nie kupujcie Fallera !).
Dziękuje Troyanowi za wskazówki na temat robienia zdjęć. Mam wrażenie, że dzieki nim ta fotka jest troche lepsza niż te, które robiłem wczesniej.
I troche inne ujęcie:
Dziękuje Troyanowi za wskazówki na temat robienia zdjęć. Mam wrażenie, że dzieki nim ta fotka jest troche lepsza niż te, które robiłem wczesniej.
I troche inne ujęcie:
- Chaoschild
- Chuck Norris
Fajna zbieranina Ciekawe konwersje i podstawki. Barwy wojenne tez co niektorych osobnikow niezle
pzdr
pzdr
- Krajkowski
- Chuck Norris
Tzw. Pełen podziw podoba mi się ten z żeberkami na "zachętę"
GD dla kolegi z zeberkiem ^ ^
Konwersje naprawde fajne i spojne.
Konwersje naprawde fajne i spojne.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Fajni tylko skura ci niewyszła:9 ale bardzo ładne te diabełki:)
Bardzo ładnie, naprawdę super, tak widzę właśnie tych dzikusów Wielkie uznanie dla Ciebie, ja sam kiedyś grałem zielonymi, ale potem sprzedałem duży zestaw na Allegro Super malowanie, naprawdę. A jeśli chodzi o fotki, to pierwsza i druga są trochę nieostre z przodu, za blisko obiektywu stały te modele i przez to są troszeczkę rozmazane (ten na białym i niebieskim squigu), ale poza tym jest OK.
Najlepiej wyszedł tylny rząd (szczególnie ten gość na różowym zwierzaku ). Czerwona skóra jest rewelacyjna moim zdaniem, nie jest za bajkowa, a za to taka... no nie wiem, bardzo dobrze pasuje do tych modeli, świetne cienie na squigach, nic nie zmieniaj! No i ten goblin z mięsem w łapie jest super, pewnie Gorkowi z garnka zwinął A mój ulubiony model na tym zdjęciu to ten goblin z lewej, z tyłu, na tym przyczajonym squigu, z czerwonym pyskiem Świetny efekt na mordzie tego potworka Barwy wojenne też są super. Pozdrawiam Sławol
Najlepiej wyszedł tylny rząd (szczególnie ten gość na różowym zwierzaku ). Czerwona skóra jest rewelacyjna moim zdaniem, nie jest za bajkowa, a za to taka... no nie wiem, bardzo dobrze pasuje do tych modeli, świetne cienie na squigach, nic nie zmieniaj! No i ten goblin z mięsem w łapie jest super, pewnie Gorkowi z garnka zwinął A mój ulubiony model na tym zdjęciu to ten goblin z lewej, z tyłu, na tym przyczajonym squigu, z czerwonym pyskiem Świetny efekt na mordzie tego potworka Barwy wojenne też są super. Pozdrawiam Sławol
superowi
grac z takimi orkami to czysta przyjemnosc
grac z takimi orkami to czysta przyjemnosc
Fajni są
Chyba najbardziej mi się podobają ze wszystkich squigów jakie widziałem
Chyba najbardziej mi się podobają ze wszystkich squigów jakie widziałem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: