Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Re: Piłka nożna

Post autor: Zeppelin »

Stawiam ,że legia wyjdzie , a wisła ostatnia w tabeli będzie
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Starczy zrzędzenia na temat tego kto wyjdzie a kto nie. :wink:
Smuda ma nowe pomysły. :mrgreen:
http://www.sport.pl/sport/10,67450,1019 ... owali.html

Ciekawe jaki flejm z tego będzie.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Kraggo
Chuck Norris

Post autor: Kraggo »

Jaki tam flejm... Mnie to na przykład ni grzeje, ni ziębi :wink:

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Legia wczoraj nie zgubiła punktów... ufff [-o< Po tym co zagrały Wisła i Śląsk w tej kolejce miałem obawy co do postawy Legii ale chłopaki dali radę i pomimo jednego meczu mniej są w czubie tabeli =D>
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Ale co Wisła i Śląsk? Lech i Jagiellonia też się nie popisały, a mogły liderować i nie skorzystały z okazji...
Skubana Legia na fali i jeszcze trzech zawodników wysyłają na kadrę :?

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

porażka Lecha w Zabrzu nie była przypadkiem. Górnik powoli zaczyna grać "jak za dawnych lat" :D
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Wilczek.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wilczek. »

Widzew podobno w pierwszej połowie całkiem nieźle sobie radził, pare ładnych akcji przeprowadzili, muszę jakaś powtórke dorwać bo za dużo nie widziałem.

Sektor gosci na Śląsku jest/był(zdaje się, że to ostatni mecz na starym stadiobie był) całkiem fajny, co prawda dziwnie mocowane krzesełka(wszystkie na jakiś metalowych kratach), ale miejsca tyle, że i 2 tysie by się zmieściły.

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

czy wie ktoś jaki poziom prezentuje ten zawodnik (zawodnik Górnik Łęczna dlatego jeśli ktoś ogląda 1ligę powinien go kojarzyć) Préjuce Nakoulma? Przeszedł do Górnika i chciałbym wiedzieć jakię krążą opinie o tym piłkarzu

pozdor
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Wilczek.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wilczek. »

W tamtym sezonie był w Widzewie, dużo biegał, absorbował rywali no i technicznie całkiem niezły, ale nie strzelał bramek ani nie asystował.

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Z Gazety Polskiej:
Wygrany mecz ze Spartakiem odbył się tydzień temu. Jeden z autokarów z kibicami zatrzymali rosyjscy celnicy. Nasi reporterzy do Rosji nie wjechali, bo jako jedyni wybrali się na mecz busem z kibolami Legii. Pomścili ich piłkarze, którzy na boisku pobili bolszewika. To bohaterowie! Jak Chrobry czy Sobieski!".

Dzięki "SMOLEŃSKOWI" Legia wygrała... Szczególnie to w głowie miał Ljuboja lub Radovic.

Padłem :lol2: :lol2: :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Radovic w tym meczu nie zagrał. Gole strzelali polscy legioniści Kucharczyk, Rybus i Gol :)

Nie to co dziś najemnik z legii cudzoziemskiej, co w dniu fair-play czerwonych szuka.

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

No tak, mój błąd z tym Radoviciem :oops:

Tak czy owak tekst z dupy. Nie sądzę, aby "ZAMACH SMOLEŃSKI" :wink: miał jakikolwiek wpływ na motywację zawodnikó.
Obrazek

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

Post autor: Noire »

Z jednej strony nie a z drugiej to jest nasz odwieczny wróg i każde spotkanie z nimi wyzwala dodatkową siłę. Kibiców zatrzymali za transparenty i strach przed powtórką z Litwy , gdzie "chłopacy" zabawili się w berka z policją.
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Jeśli już mieli dodatkowe kopa motywacyjnego, to po to, żeby pokazać się w Europie. Paru z tych młody zawodników marzy sobie grę gdzieś na zachodzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

Zgodzę się z Tobą bez żadnych zastrzeżeń. Natomiast zadam jedno pytanie czy są gotowi na to?
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

W Legii zawsze gra się pod dużą presją i moim zdaniem jeśli ktoś jest gotowy wyjechać z Ektraklasy na zachód to właśnie zawodnicy z czołowych polskich klubów. Właśnie to jest zazwyczaj najważniejszy czynnik wpływający na to, czy polski piłkarz sobie poradzi, czy nie. Widzimy bardzo często taki scenariusz... Polak wyjeżdża do Niemiec po świetnym sezonie w naszej lidze i tam od razu siada na ławkę bo nie wytrzymuje psychicznie i się spala już na starcie.

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

O właśnie poruszyłeś dość ciekawy problem: sezon życia w ekstraklasie, transfer i ława zagranicą.
Brakuje profesjonalnego podejścia do nich od strony psychologicznej i nie wytrzymują presji. Poza tym realnie patrząc lepiej w Polsce pobiegać za niezła pensję i być gwiazdą niż tyrać na treningach na zachodzie i grzać ławę za jeszcze większe pieniążki.

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

A co to ma wspólnego z bzdetami wypisywanymi z przez Gazetę Polską?
Obrazek

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

warkseer pisze:A co to ma wspólnego z bzdetami wypisywanymi z przez Gazetę Polską?
Po prostu rozwinąłem wątek i troszkę zboczyłem z tematu GP :wink:

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

warkseer pisze:Z Gazety Polskiej:
Wygrany mecz ze Spartakiem odbył się tydzień temu. Jeden z autokarów z kibicami zatrzymali rosyjscy celnicy. Nasi reporterzy do Rosji nie wjechali, bo jako jedyni wybrali się na mecz busem z kibolami Legii. Pomścili ich piłkarze, którzy na boisku pobili bolszewika. To bohaterowie! Jak Chrobry czy Sobieski!".

Dzięki "SMOLEŃSKOWI" Legia wygrała... Szczególnie to w głowie miał Ljuboja lub Radovic.

Padłem :lol2: :lol2: :lol2:
a gdzie w tym cytacie mowa o Smoleńsku? :P

ODPOWIEDZ