oj w stara sie pogrywalo, program dnia: starcraft, pizza i papieros:))
co do dat podawanych przez blizzarda to nie ma co sie przywiazywac, zawsze sie odwlekalo wszystko, a niektore projekty nawet w odstawke szly
Starcraft 2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Starcraft 2 to będzie coś
Mam nadzieje że postawią bardziej na grywalność, fabułę, możliwości przez neta (jakieś kampanie multiplayer by były spoko) a nie na grafike i efekty.
Bo ostatnio w wielu (naszczęście nie wszystkich) grach dają super grafikę a samą grę robią kiepską.
Pozatym przy wielkiej super grafice i efektach może nie działać na wielu kompach.
Mam nadzieje że postawią bardziej na grywalność, fabułę, możliwości przez neta (jakieś kampanie multiplayer by były spoko) a nie na grafike i efekty.
Bo ostatnio w wielu (naszczęście nie wszystkich) grach dają super grafikę a samą grę robią kiepską.
Pozatym przy wielkiej super grafice i efektach może nie działać na wielu kompach.
Ma ktoś może link do emula do star crafta 1 bo za cholere nie mogę znaleć go.
Nie chce za bardzo wystepowac jako moderator ale mozna by sie ograniczyc z takimi prosbami. Tym bardziej ze w Empiku ta gra stoi za kilkanascie złotych.
Generalnie gierki wydane przez blizz mają niesamowitą grywalność i zawsze duży nacisk na tryb multi, już czekam na te repy od progamerów turnieje i ligi w SC2. Ta gra jest skazana na sukcesPiotr3K pisze: Starcraft 2 to będzie coś
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,464;c ... 144295.966 Nowy wypas filmik!!!! Polecam!!!!
Oj, zdaje się, że Terranie znowu będą przegięci. Na a te zrzuty snajperów - o co chodzi? Będą dostawać po 6 marines za darmo? Mam nadzieję, że i Protosom coś dorzucą do arsenału, bo na razie to prezentują się ubogo.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Tam jakbyś niezauważył, to wcześniej sobie gracz wyprodukował 3 dropy. Pewnie coś jak nuklearka - podobny sposób produkcji.Duderson pisze:Oj, zdaje się, że Terranie znowu będą przegięci. Na a te zrzuty snajperów - o co chodzi? Będą dostawać po 6 marines za darmo? Mam nadzieję, że i Protosom coś dorzucą do arsenału, bo na razie to prezentują się ubogo.
Nie uważam po tym co zobaczyłem by Terki jakieś mega gięte były. Protosi też mają parę wypasionych jednostek. Napewno nie będzie teraz prymitywnych taktyk w postaci 20 tanków i jazda, bo po prostu jak widać każdy unit można jakimś skontrować, więc podobnie jak w Warcrafcie 3 będzie się robiło mixy.
Protosi zamiast tych dropshipów mają teleportację jednostek więc co to za kłopot.
Z tego co zauważyłem to oba filmiki wszystkiego nie pokazują. Terki napewno mają medyków i Battlecruisery (te widać) - z tego co wykumałem każdy będzie się indywidualnie wyposażało. Protossi napewno dostaną jeszcze Carriery Wystarczy przelookać screeny - są tam ukochane ogórki. No i Templarzy musowo.
Ja czekam na Zergów - tam to dopiero mogą być jakieś nowe ciekawe jednostki. Obstawiam, że Zety i Hyderki będą bankowo. Overlord pewnie też. To tyle z tych klasycznych, które w obu armiach (Terranie i Protosi) na razie się nie zmieniły - choć jak patrzę Marini będą mieli tarcze bojowe ). Pytanie co z resztą. Myślę, że inne jednostki to będą odpowiedniki starych, ale oczywiście w nowej formie.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild