Dragon ogry nurgla

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

Skaven pisze:
max pisze: kazda ale to kazda moja figurka ma full wyswig i jest tym co jest opisane w army booku
tam nie ma wzmianki o wielkosci tych potworow i o ilosci dozwolonych mutacji
A co ty na to żeby od dzisiaj gracze gwardii imperjalnej kupowali sobie plastikowe żołnierzyki w sklepach i przyklejali im tylko bronie i okrągłe podstawki, to co w booku jest, wysiwig jest, rasy ludzkiej są, żołnierzami są, a paczka 100 takich żołnierzyków kosztuje 20 zł i można dać wielki sztandar, "Zrobiłem was w buca, zapłaciłem za nie 20 zł". Jak ci pasuje wizja takiej armii?
no niech przyklejaja mam to gdzies ale punkty za malowanie ni jakie beda za to
porownaj sobie moje figsy przy ktorych sie narobilem i to troche do jakis zolniezykow.
Czekam na kolejna kretynskie pytanie ludzi ktorzy nie sa w stanie pojac tej roznicy
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Ale szajs, teraz to już przegięcie! :P

Tak w ogóle to shrek nie jest ogrem tylko orkiem! :D
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

TomCio pisze:Tak w ogóle to shrek nie jest ogrem tylko orkiem! :D
e a ogladales ten film ]:->
ok koniec spamu starczy juz odpowiedzi w tym temacie

Awatar użytkownika
skejwen
Mudżahedin

Post autor: skejwen »

Katylina pisze:Mate i Skejwen - nie, nie chodzi o ilość pieniędzy. Chodzi o jakiś szacunek do innych graczy - ja w takim razie oczekuję że jak postawię na stole pluszowego smoka to mi go uznacie? Będziecie musieli skoro go bronicie.
Phy - od kiedy miara szacunku sa pieniadze?

Chociaz Maxa nie znam to z checia bym z nim zagral... Co innego z takim Dzikiem...

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

Mate pisze: Bania, chyba się uwziąłeś...

I skończ z tym lansowaniem pluszaka - nie wiem, czy zauważyłeś, ale zabawki Maxa (nawet te organiczne) są zrobione z materiałów nieodkształcalnych...
Pluszak to nie plastik, czy nawet kość... wybacz.
Obrazek
Lepiej?? Mam full klockow lego w domu. Przykleje do podstawek. Malowane sa fabrycznie - takie prepainty ale mozna cos samemu dodac. W sumie to dzieki Waszemu podejsciu dorobilem sie armii Imperium opartej na piechocie ...
Ja tylko prosze o wskazanie roznicy miedzy fajna konwersja a tandeta. Wg mnie te prace dawno przekroczyly ta granice. Ale to tylko IMHO i nikt nie zmieni mojej HO.
Obrazek

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Bania pisze:
Mate pisze: Bania, chyba się uwziąłeś...

I skończ z tym lansowaniem pluszaka - nie wiem, czy zauważyłeś, ale zabawki Maxa (nawet te organiczne) są zrobione z materiałów nieodkształcalnych...
Pluszak to nie plastik, czy nawet kość... wybacz.
Obrazek
Lepiej?? Mam full klockow lego w domu. Przykleje do podstawek. Malowane sa fabrycznie - takie prepainty ale mozna cos samemu dodac. W sumie to dzieki Waszemu podejsciu dorobilem sie armii Imperium opartej na piechocie ...
Ja tylko prosze o wskazanie roznicy miedzy fajna konwersja a tandeta. Wg mnie te prace dawno przekroczyly ta granice. Ale to tylko IMHO i nikt nie zmieni mojej HO.
kurde dawno takiego natrenta nie spotkalem
masz owsiki czy cos ze nie mozesz zastopowac poczytaj co napisalem i zajmij sie czyms pozytecznym (poodkurzaj,pozmywaj naczynia)
prubujesz udowodnic ze jestes fajny czy co?

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

I taką wypowiedź rozumiem - troszkę ekstremalna, ale bania zaznaczył swoje zdanie, troszkę poszydził i nikomu się krzywda nie stała :)
Jest różnica między tym, w wchodzieniem w każdy topic maxa i stwierdzaniem, że się z taką armią nie zagra. Przynajmniej jak dla mnie dość oczywista.

Mi się podobają te pomysły, jeżeli efekt finalny daje radę - do tej pory się sprawdzał (mimo początkowej wersji krabów, giganta, czy lorda na koniu :D itp), więc chociaż mam dość duże wątpliwości co do shreka (pomysł przezabawny IMO) to poczekam na efekt końcowy :)

Awatar użytkownika
skejwen
Mudżahedin

to sa kompleksy dresa - czym wiecej wydalem na bryke, tym mam wiekszego...

btw. na tych zdjeciach to nie lego, tylko jakas marna podroba...

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

Bardzo przepraszam, serdecznie Pana przepraszam. Pomyliłem Duplo z Lego (ogólnie to nadal Lego tylko dla małych dzieci ale jeszcze raz przepraszam, jestem przerazony moją niewiedzą na temat klocków i jeszcze raz przepraszam... :roll: )
http://shop.lego.com/Product/?p=4784
Obrazek

Awatar użytkownika
skejwen
Mudżahedin

na kolana jak przepraszasz :D

NATYCHMIAST!

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Skaven pisze: A co ty na to żeby od dzisiaj gracze gwardii imperjalnej kupowali sobie plastikowe żołnierzyki w sklepach i przyklejali im tylko bronie i okrągłe podstawki, to co w booku jest, wysiwig jest, rasy ludzkiej są, żołnierzami są, a paczka 100 takich żołnierzyków kosztuje 20 zł i można dać wielki sztandar, "Zrobiłem was w buca, zapłaciłem za nie 20 zł". Jak ci pasuje wizja takiej armii?
Jak dla mnie spoko, jakby było ładnie wykonane to jeszcze pochwaliłbym za pomysłowość jak to nieraz robię.

Tak naprawdę można powiedzieć ze armia świadczy o graczu więc to byłby tylko twój problem co by ludzie o tym myśleli.
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Bania pisze:Bardzo przepraszam, serdecznie Pana przepraszam. Pomyliłem Duplo z Lego (ogólnie to nadal Lego tylko dla małych dzieci ale jeszcze raz przepraszam, jestem przerazony moją niewiedzą na temat klocków i jeszcze raz przepraszam... :roll: )
http://shop.lego.com/Product/?p=4784
Toż to...
Obrazek

A tak w ogóle, max, troszkę się zawiodłem, no ale cóż, może jeszcze coś konwersją i malowaniem wyciągniesz...

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Gniot.
Klimatu to nie ma ani trochę i sprawia wrażenie, jak by pierwszą miłością autora było lsd.
Zagrać z tym oczywiście mogę, tak jak grywam i z papierkami. Co do kwestii finansowych - śmieszne jest czepianię się o to, że za mało kasy zostało wydane na temodele. Podobną ilość kasy można wydać na figsy na allegro czy ebayu, z rozmaitych systemów i zrobić dużo lepsze modele. Ale to jest po prostu tandeta.

Awatar użytkownika
Szopa
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szopa »

Mega gniot, jak dla mnie.

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

nie dopisujcie się do tematu bo to że tu jet 5 stron postów to ŻAL na potęgę :roll:
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Treść posta do wiadomości moderatorów (screenshot zrobiony). -- Tomash

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Shakin' Dudi pisze: ,,Armia świadczy o graczu'' To co jak zobaczysz taką zasraną armie grając ze mną odrazu powiesz ze jestem lama i ciota?
Nie tak nie pomyśle, ale jak widze ze mam przed sobą fajnie skonwertowaną armię Nurgla "z jajem" to myślę że osoba też jest inna niż wszystkie :) (ciągle mi chodzi i chodziło o pozytywne znaczenie, bo przyznajcie że tak jak sie mówi że jaki pies taki pan można nagiąć do "jaki pan, taka armia".
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

max pisze:
TomCio pisze:Tak w ogóle to shrek nie jest ogrem tylko orkiem! :D
e a ogladales ten film ]:->
ok koniec spamu starczy juz odpowiedzi w tym temacie
Tak kurde oglądałem! I doszedłem do wniosku, że ci co robili ten film to cepy co nieznają się na fantastyce! :D Duże, zelone to przecież orki! :wink:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

...śmierdzące...brzydkie....nie umiejące postępować z kobietami :) ...jeżdzące na osłach...hmm ;)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

ha wycieli mojego posta kurde chyba dostane bana ;] fajnie bo uraziłem koleżanke Tomasha :) . Brawo brawo ;)

ODPOWIEDZ