ŚWIDKON2011, Świdnik, 10 wrzesień 2011 2800
Re: ŚWIDKON2011, Świdnik, 10 wrzesień 2011 2800
Ze względu na to że nie dam rady przyjechać, wyznaczam Boja na mojego pokemona.
Bojo- oczekuję minimum przedostatnie miejsce.
Bojo- oczekuję minimum przedostatnie miejsce.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
madness, nie bedzie mnie na 80% - firmowe sprawy
O no maaaaasz....Tocz pisze:ej ej ale grasz to zrobisz sobie rozpe pod nas nie zgłaszajcie rozpisek ciebie prosimy
Rozgryzłeś Toczu mój misterny plan... i jak ja teraz wygram tego tura?
Apropo modeli, czy byłby ktoś chętny pożyczyć armię WE (lub równowartość w podstawkach) dla mojego padawana? Oczywiście znajdą się z tego tytułu pewne profity
- OverlordSlayer
- Wałkarz
Jakich modeli potrzeba i ile? Mam zapas łuczników i driad. Dodatkowo 20 jeźdźców.
No ba, a kto z nami nie gra ten trąba...
Kto nie przyjeżdża tego strata, bo nagrody jak na taki lokal całkiem syte są co w połączeniu z nie powalającą ilością graczy daje spore szanse na zwycięstwo.
Przedłużam termin nadsyłania rozp do jutra (na tę chwilę dostałem 2)
Kto nie przyjeżdża tego strata, bo nagrody jak na taki lokal całkiem syte są co w połączeniu z nie powalającą ilością graczy daje spore szanse na zwycięstwo.
Przedłużam termin nadsyłania rozp do jutra (na tę chwilę dostałem 2)
- OverlordSlayer
- Wałkarz
A machiny wojenne to już można? A co z Monstrous Beast?Nie można desantować large targetów,kawalerii i monstrous kawalerii, chariotów, bohaterów, ani lordów. W turze desantu oddział nie może wykonać żadnych innych akcji.
no ja obstawiam ze turniej zakonczy sie przed 20 ^^ ale panowie wracac motorem w tę bardzo niewdzieczną porę roku gdzie rano jest zimno jak cholera w dzien nawala slonce a znowu w nocy jest zimno jak cholera. oj ostatnio sie dalo to i teraz chlopaki ogarną conieco
Prawda ??
Prawda ??
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2011, o 22:35 przez Tocz, łącznie zmieniany 1 raz.