15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocławek]
Re: 15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocław
moje orkasy też wpiszcie...
@rob interesuje was darmówa czy coś super hiper taniego?
@rob interesuje was darmówa czy coś super hiper taniego?
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
obojętne - aby w pobliżu i z parkingiem strzeżonym.
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
zapisz mnie postaram sie byc.
- bartello98
- Chuck Norris
zgłaszam siem na turnieja
[img***]http://dl.dropbox.com/u/64416209/klubfenixbanner.jpg***[/img]
@rob: jeśli chodzi o sam samochód, to nie ma problemu. możesz go zostawić u mnie na zamkniętym strzeżonym osiedlu. możesz nawet wstawić samochód do mego garażu, a ja swojego błękitnego pogromcę szos postawię gdzieś obok
do remizy masz ode mnie jakieś 10 minut drogi na pieszo.
ps. poszła aktualizacja zgłoszonych graczy.
do remizy masz ode mnie jakieś 10 minut drogi na pieszo.
ps. poszła aktualizacja zgłoszonych graczy.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
czyżbym w wyniku głosowań zawirowań i walki o swoje zapomniał się zgłosić? więc czynię to teraz
shinue@ spoko dzięki wystarczy na osiedlu (nie jeżdżę jakimś super wypasionym wózkiem, lecz chciałbym uniknąć nieprzyjemnych historii w stylu - włam do samochodu i zaginięcie kilku bezwartościowych rzeczy oraz ... kilku walizek z figurkami - a widziałem już coś takiego). Pozdrawiam
Emp/DoCh
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Włocławskie dresy figurek nie biorą tylko zegarki i komórki
hehe w Gdańsku niestety nie gardzą figurkami - armie wh40k i wfb idą jak świerze bułeczki
Emp/DoCh
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A wy z Gdańska jedziecie?
Rafał chciał Ci delikatnie zasugerować, że można u niego w garażu przenocować :PProb pisze:shinue@ spoko dzięki wystarczy na osiedlu (nie jeżdżę jakimś super wypasionym wózkiem, lecz chciałbym uniknąć nieprzyjemnych historii w stylu - włam do samochodu i zaginięcie kilku bezwartościowych rzeczy oraz ... kilku walizek z figurkami - a widziałem już coś takiego). Pozdrawiam
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Shinue pisze:o, sympatycznie
@gobo: jest wrzesień. masz trochę czasu. mógłbyś zrobić jakiś turniej. bardzo lubiłem do was poprzyjeżdżać.
piękny wrześnień dlatego postanowiłem go wykorzystać i wypoczywam w Irlandii wracam dopiero 27 września.. ale podobno ktoś ma coś organizować 1-2 października, ale to poza mną i nic nie wiem...
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
- rudobrody79
- Falubaz
też proszę mnie wpisac ( WoCh )
postaram sie przybyc
postaram sie przybyc