BSB + War Banner
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
BSB + War Banner
wykombinowałem sobie coś takiego - BSB daje +1CR. War Banner daje +1CR. Czyli w sumie +2CR i tu mnie naszły wątpliwości - prosiłbym o uściślenie takiej sytuacji:
oddział walczy wręcz, jest w promieniu 12" od BSB z War Bannerem. oddział do wyniku walki dostaje:
a) +1CR za BSB
b) +2CR za BSB i War Banner?
wydaje mi się, że War Banner będzie działał tylko gdy BSB będzie w jednostce walczącej. proszę o konkretną odpowiedź.
oddział walczy wręcz, jest w promieniu 12" od BSB z War Bannerem. oddział do wyniku walki dostaje:
a) +1CR za BSB
b) +2CR za BSB i War Banner?
wydaje mi się, że War Banner będzie działał tylko gdy BSB będzie w jednostce walczącej. proszę o konkretną odpowiedź.
chybascie na glowe upadli, przecytajcie rulebooka zanim sie zaczniecie udzielac w takich kwestiach... w promieniu 12 cali masz reroll breka, zeby miec jakiekolwiek bonusy do CR od bsb musisz byc bezposrednio nim zaangazowany w walkeMate pisze:oddziały w promieniu 12cali - +1.
Thurion - jakiś błąd się w poście zrobił, wskoczył zanim dałem wyślij, poprawiłem, zanim cytowałeś.thurion pisze:chybascie na glowe upadli, przecytajcie rulebooka zanim sie zaczniecie udzielac w takich kwestiach... w promieniu 12 cali masz reroll breka, zeby miec jakiekolwiek bonusy do CR od bsb musisz byc bezposrednio nim zaangazowany w walkeMate pisze:oddziały w promieniu 12cali - +1.
I proszę, zaczekaj parę sekund, zanim zaczniesz gadać o upadaniu na głowę, forum się kiełbasi...
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
cosik musiałem namieszać z tym +1CR w 12", jam początkujący
przepraszam za zamieszanie.
ale jeśli będę miał BSB z WarBannerem w oddziale to wtedy mam +2CR?

Spokothurion pisze:no to dobrze, bo juz sie przestraszylem ze ktos kto ma 700 postow moze pisac takie rzeczy
pzdr !!

Pisałem tego posta, chciałem poprawić i walnąłem enter zamiast backspace, dlatego wleciał

tak, a jesli ten oddzial sam z siebie ma sztandar to +3 do CR, z tym ze bsb musi byc w 1szym szeregu zeby byly jakiekolwiek bonusyGreatTaurus pisze:cosik musiałem namieszać z tym +1CR w 12", jam początkującyprzepraszam za zamieszanie.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
to już wiemthurion pisze:tak, a jesli ten oddzial sam z siebie ma sztandar to +3 do CR, z tym ze bsb musi byc w 1szym szeregu zeby byly jakiekolwiek bonusyGreatTaurus pisze:cosik musiałem namieszać z tym +1CR w 12", jam początkującyprzepraszam za zamieszanie.

nom, no ogolnie musi byc w 'ranku' walczacym po prostuCharki pisze:Nie musi jak pojdzie do tylu klepac tych co wpadli w oddział od tyłu to tez dajethurion pisze: z tym ze bsb musi byc w 1szym szeregu zeby byly jakiekolwiek bonusy

chyba ze to szczurthurion pisze:nom, no ogolnie musi byc w 'ranku' walczacym po prostuCharki pisze:Nie musi jak pojdzie do tylu klepac tych co wpadli w oddział od tyłu to tez dajethurion pisze: z tym ze bsb musi byc w 1szym szeregu zeby byly jakiekolwiek bonusy
Przewaga szczurzego bsb na zwykłym stoi z tyłu i działathurion pisze:chyba żeBudda pisze:chyba ze to szczurthurion pisze: nom, no ogolnie musi byc w 'ranku' walczacym po prostu

Dobry Grey Seer stara utrzymać równowagę, harmonie i sprawiedliwość.
Równowaga jest gdy przed bitwą moja armia jest większa jak przeciwnika.
Harmonia jest gdy po bitwie moja armia jest większa jak przeciwnika.
Sprawiedliwość jest wtedy gdy wygrywam Ja.
Równowaga jest gdy przed bitwą moja armia jest większa jak przeciwnika.
Harmonia jest gdy po bitwie moja armia jest większa jak przeciwnika.
Sprawiedliwość jest wtedy gdy wygrywam Ja.