Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Sorry zapomniałem... oni tego przecież nie mająNoir pisze:inte.. co? ; P
http://www.maxior.pl/?p=index&id=59868&3 Może ktoś nie widział jeszcze.
Ta, to jest dobre
<Feek> Ej stary weź mnie poznaj z tą asią co siedziała z nami wczoraj
<Feek> bo fajna była :PP
<kuba> fajna?
<Feek> No zajebista laska
<kuba> No może i zajebista tylko ma jeden defekt
<Feek> Jaki?
<kuba> no bo stary ona miała więcej chujów w mordzie niż ty frytek
Hehe, czytałem .
:O:O:O:O:O
Nie wierzę że tacy idioci istnieją To jak teoria starego giertycha z św jerzym i smokiem
Ale tak troszkę ci tam przycięło I tak jakby była spłaszczona ta twarz Ale inwencja twórcza po twojej stronieNoir pisze:Własność i twórczość moja i tylko moja. wszelkie prawa zastrzeżone. Materiał ten jest ograniczony prawami autorskimi oraz innymi prawami i nie może być kopiowany, publikowany i rozprowadzany w żadnej formie, chyba że za moją zgodą.
(kaszle) bullshit, bullshit!Noir pisze:Własność i twórczość moja i tylko moja. wszelkie prawa zastrzeżone. Materiał ten jest ograniczony prawami autorskimi oraz innymi prawami i nie może być kopiowany, publikowany i rozprowadzany w żadnej formie, chyba że za moją zgodą.
Obrazek jest prosto z generatora userbarów. Takiemu generatorowi daje się słowo kluczowe, on następnie za pomocą googla szuka obrazka i generuje z niego userbar.
Ot, cała filozofia.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Akcja Rydzyka podcięła PiS-owi nogi. Po prostu przed wyborami Kaczka naobiecywała o.R. kokosów za poparcie u beretów . Po wyborach kaczka cieszyła a o.R. nic w zamian nie dała. O.R. się zdenerwował i na forum studenckim zaczął gadać co myśli o rzeczy... jeden student nie wytrzymał i nagrał jego wywody. Te dostały się do redakcji gazety która pieczołowicie sprawdzała autentyczność... Gdy podali wiadomość do mediów (po sprawdzeniu autentyczności) i tak posłowie Samoobrony twierdzą że to jest podróbka itp itd.. Jakie to wszystko jest śmieszne ;/Wych pisze:Moim zdaniem to PiS dogadal sie juz z platformersami ze 3 miechy temu i tylko czekali na taka okazje jaka jest dzis. Wiec w sumie jesli dobrze to rozegraja nie bedzie najgorzej.
No ale to tylko moja interpretacja.
sory stary, ale sam w gimpie przerabialem. nawet literki recznie : PTomash pisze:(kaszle) bullshit, bullshit!Noir pisze:Własność i twórczość moja i tylko moja. wszelkie prawa zastrzeżone. Materiał ten jest ograniczony prawami autorskimi oraz innymi prawami i nie może być kopiowany, publikowany i rozprowadzany w żadnej formie, chyba że za moją zgodą.
Obrazek jest prosto z generatora userbarów. Takiemu generatorowi daje się słowo kluczowe, on następnie za pomocą googla szuka obrazka i generuje z niego userbar.
Ot, cała filozofia.
zdjecie jest celowo splaszczone, a to co wydaje sie byc przycieciem, to czarna linia oddzielajaca podpis od textu postu
http://noir86.fm.interia.pl/ihate.jpg dlaczego nazwałeś ten obrazek 'ihate' ??
Chce ktoś userbara ?
Taak marze o takim ;P
bo " ihate myself and i want to die " sie nie zmieściło ; )Santiago pisze:http://noir86.fm.interia.pl/ihate.jpg dlaczego nazwałeś ten obrazek 'ihate' ??