Pożyczę na SIlesian Un-limited Tournament
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Pożyczę na SIlesian Un-limited Tournament
chyba dalej nie wiem o co chodziło z tymi 255 pkt.

nie gram na chosenach Khuman, wiec mam mase punktów w corach, gdybym grał to faktycznie znalezienie dodatkowych 50 (bo tyle trzeba dorzucić do corów na 2600) byłoby problemem. Ale tak czy siak to mój ostatnio turniej tą rozpą zaczynam szukać nowych rozwiązań:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ponawiam poszukiwanie każdej ilości Flaggelantow od 10 do 30
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Bierzcie wszyscy tych flagellantów, łatwo schodzą 
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

+1Cauliflower pisze:Bierzcie wszyscy tych flagellantów, łatwo schodzą
przynajmniej nie bede musiał brzytwować oddziałów
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
- Kedziorson
- Masakrator
pożyczę klocek 25 warriorów chaosu....lub każdą mniejszą liczbę
mam w zamian maruderów 30, i brooowareczki 
- RedScorpion
- Falubaz
Hej
Ja mogę ci pożyczyć abomki i mortara- nie mają tylko zrobionych podstawek- jak będzie zainteresownay to pisz.
Pozdro
Ja mogę ci pożyczyć abomki i mortara- nie mają tylko zrobionych podstawek- jak będzie zainteresownay to pisz.
Pozdro