![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Space Marine
Moderator: Zaklinacz Kostek
Space Marine
Gra ktoś? Ja dzisiaj odpaliłem multi, miód malina
Kampania w singlu też przyjemna, krew leje się wiadrami, grywalność ogromna.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
mi trochę brakuje innych map w multi, oby szybko dodawali jakieś bajerki
no i denerwująca jest praca kamer przy grze raptorem/assault marine, tzn ciężko jest zobaczyć punkt lądowania, to też mogliby poprawić.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Soczysta młócka. Przyjemnie się tłucze te wesołe orkasy. Niby piszą, że grafika nie powala, ale strasznie podobają mi się te monumentalne gruzowiska i wszechobecny gotyk. Ma to odpowiedni klimat. Bardzo to liniowe i mocno uproszczone, ale nie czuję żadnych ograniczeń. Byle do przodu.
- Młody Pajak
- Kradziej
Gra naprawdę fajna, warta wydanej kasy na nią, lecz mi narazie nie podpada multi, ale powolutku do przodu.
-
- Pseudoklimaciarz
Trzeba powiedzieć, że gra bardzo wciąga. Przyjemność z gry jest bardzo duża, krwi mnóstwo, klimatu też sporo.
Minusem jest grafika, bo niestety jest słabiutka i liniowość, ale pomimo tego nie żałuję wydanych na nią pieniędzy![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Minusem jest grafika, bo niestety jest słabiutka i liniowość, ale pomimo tego nie żałuję wydanych na nią pieniędzy
- Młody Pajak
- Kradziej
Ja gram. W końcu się nauczyłem i idzie całkiem nieźle. Parę rzeczy mi nie pasuje ale da się przeżyć..