Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ja mam rozne zboczenia ale zbokiem nie jestem ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
http://pl.youtube.com/watch?v=z1eg-Tfoh ... ed&search=
Patrzta co znalazłem. Coś mi się zdaje, że to bedzie szajs, tak jak było z mark of chaos, no ale cóż, jeszcze nie grałem.
Patrzta co znalazłem. Coś mi się zdaje, że to bedzie szajs, tak jak było z mark of chaos, no ale cóż, jeszcze nie grałem.
Ten dwarf przypomina mi krasnoludy z Lineage 2. Podobnie sie porusza i wyglada (a ta zbroja wyglada jak C gradowa fullplate )
Wygląda na prawdziwy szajsTomCio pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=z1eg-Tfoh ... ed&search=
Zrobią pewnie z tego zwykły hack and slash (czy jak to się tam pisze). No ale czemu wygrali akurat ironbreakera? Lepszy byłby jakiś SlayerRaptaparat pisze:ale panowie jestescie sceptyczni... przynajmniej nie bedzie takiego cukierkowego klimatu jak w WoWie
Jak to będzie takie jak L2 to niebędzie mi się chciało w to grać. Jak grałem w L2 to przy 30 lvl mi się nudziło .
Raczej nie bedzie jak L2 - widac po silniku rozgrywki, ktory imo jest bardzo ciekawy. Hack n' slasha typowego tez nie bedzie. Szkoda tylko ze grafika zblizona do WoWa - niby ladnie a jednak juz troche za malo. Moze chociaz animacja nadrobi. We'll see
Zdałem dziś egzamin na prawo jazdy! Za czwartym razem.
Nareszcie, kurna!
Czujcie się ostrzeżeni, chadzając teraz piechotą po Warszawie
Nareszcie, kurna!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Następny warszawski kierowca na drogach. Niedobrze.
A licky boom boom down!!!
No to koks! Gratulacje. Mój nauczyciel od angielskiego w połowie roku mówił, że niezdał już 7 razy, to z niego polali .Tomash pisze:Zdałem dziś egzamin na prawo jazdy! Za czwartym razem.
Nareszcie, kurna!
Jaja sobie robisz za 4 razem Ja muszę zdać za pierwszym bo nie chce mi się później we wrześniu iść na 2gi egzaminTomash pisze:Zdałem dziś egzamin na prawo jazdy! Za czwartym razem.
Nareszcie, kurna!
Obyś nie dołączył do słynnej grupy ludzi z rejestracją na W jak Wieś...Tomash pisze:Zdałem dziś egzamin na prawo jazdy! Za czwartym razem.
Nareszcie, kurna!
Wiecie że o Trojku piszą w najnowszym Newsweeku?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O, to jak Hak. O fak!Tomash pisze:Zdałem dziś egzamin na prawo jazdy! Za czwartym razem.
Nareszcie, kurna!
No cześć, chłopaki jestem sobie w kafejce i za Wami tęsknię... ale warto było tu przyjechać. Dwa pierwsze dni u starego górala, a wczoraj przeprowadziłam się do sądu znaczy ten sam budynek co wydział karny sądu rejonowego... wygląda jak 3gwiazdkowy hotel poza tym robię to, w czym miałam zaległości - dużo jem, dużo spię, dużo... no, i poza tym to mnóstwo figsów już narobiłam, konwersje pełną parą, Opętani już prawie gotowi... więc w wakacyjnym PMotM nie wystawię pestilensowego ratraka, a moją ogrzycę [Kerimie! Udał mi się cellullit na jej udach!] do Possessed.
Pozdrawiam wszystkich Całusy i ukłony
Za twarzPawełek pisze:a za co Ci odebrali?Tomash pisze:Zdałem dziś egzamin na prawo jazdy! Za czwartym razem.
Nareszcie, kurna!
Bez jaj, zią, jeszcze w życiu prawka nie miałem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny