Wood Elves 2400 - Euro
Wood Elves 2400 - Euro
Moja rozpiska leśniaków:
Spellweaver
4lvl, lore of life, general
Wand of Wych Elm - przerzut nieudanego dispella
Moonstone of Hidden Ways - teleport z lasu do lasu
Noble - 130 Pts
BSB, Asyendi's Bane,
Hail of Doom Arrows - 3D6 S4 strzał bez kar za multi
Spellsinger - 115 Pts
dispellscroll/deepwood sphere - na początku fazy magii każdy model w tym samym lesie co właściciel dostaje hita z S5
2x8 Dryads - 2x96 Pts
2x13 glade guards 2x172 Pts
musician
13 glade guards - 192 Pts
musician, banner of eternal flame
2x4 Treekins - 2x260 Pts
10 Wardancers
musician
Uberbaumen treeman - 285 Pts
5 Waywatchers - 120
wygląda fajnie, leczenie z atrybutu drzew to fajna sprawa. Myślę też nad loren na dużym - popychaczka, odp na mundane shooting i regenka z Athel Loren to fajna sprawa. Myślałem także nad teleportującym się oddziałem 4-6 treekinów. Enjoy.
Spellweaver
4lvl, lore of life, general
Wand of Wych Elm - przerzut nieudanego dispella
Moonstone of Hidden Ways - teleport z lasu do lasu
Noble - 130 Pts
BSB, Asyendi's Bane,
Hail of Doom Arrows - 3D6 S4 strzał bez kar za multi
Spellsinger - 115 Pts
dispellscroll/deepwood sphere - na początku fazy magii każdy model w tym samym lesie co właściciel dostaje hita z S5
2x8 Dryads - 2x96 Pts
2x13 glade guards 2x172 Pts
musician
13 glade guards - 192 Pts
musician, banner of eternal flame
2x4 Treekins - 2x260 Pts
10 Wardancers
musician
Uberbaumen treeman - 285 Pts
5 Waywatchers - 120
wygląda fajnie, leczenie z atrybutu drzew to fajna sprawa. Myślę też nad loren na dużym - popychaczka, odp na mundane shooting i regenka z Athel Loren to fajna sprawa. Myślałem także nad teleportującym się oddziałem 4-6 treekinów. Enjoy.
Animosity Szczecin
IN FLAMES WE TRUST!
IN FLAMES WE TRUST!
Sry, nie zauważyłem. A tak wracając do rozpiski, podyskutujmy na temat lore'a na dużym magu. Co lepsze? Life pozwala drzewkom dłużej pożyć, a Athel Loren częsciowo (regenka + odp. na mundane shooting) + popychaczka, co prawda tylko 2D6 ale zawsze coś. Jeszcze jeden minus Athel - kijowy zasięg, maks 24" trochę boli.
Animosity Szczecin
IN FLAMES WE TRUST!
IN FLAMES WE TRUST!
chcialem sie podzielic moja koncepcja. Wielkiego doswiadczenia nie ma, ale sa checi btw czy GW planuje jakis dex do WE albo Empire w najblizszym czasie, jako ze to najpewniej armie ktore zaczne zbierac
Na ten moment wymyslilem cos takiego (jeden test byl, ale WE to chyba trudna armia jest wiec nie do konca wyszed :-(l)
Highborn - Wardancer: Crown of command, 3+ ward do pierwszej pomylki, trafianie na 6tkach w chelangu.
Spellweaver - 4lvl, Lore of Life, Dispell Scroll (chodzi z lucznikami??)
Noble - BSB, Luk z przerzucaniem pudel, 3d6 strzal z s 4
Noble - Waywatcher, Miecz +1 sily, 2+ ward na ostatniej ranie (ten gosc fajna dywersje sieje na tylach)
10 GG Lucznikow - Eternal Flame, baner, muzyk
10 GG Lucznikow - muzyk
10 GG lucznikow - muzyk
5 scoutow
5 glade riders
12 Wardancerow
12 Wardancerow
2 x Orzel
Treeman
5 waywatcherow
Rady b.mile widziane, rowniez jakies porady jak sie WE gra tak naprawde na turiejach czy cos, jakies tajne myki
Na ten moment wymyslilem cos takiego (jeden test byl, ale WE to chyba trudna armia jest wiec nie do konca wyszed :-(l)
Highborn - Wardancer: Crown of command, 3+ ward do pierwszej pomylki, trafianie na 6tkach w chelangu.
Spellweaver - 4lvl, Lore of Life, Dispell Scroll (chodzi z lucznikami??)
Noble - BSB, Luk z przerzucaniem pudel, 3d6 strzal z s 4
Noble - Waywatcher, Miecz +1 sily, 2+ ward na ostatniej ranie (ten gosc fajna dywersje sieje na tylach)
10 GG Lucznikow - Eternal Flame, baner, muzyk
10 GG Lucznikow - muzyk
10 GG lucznikow - muzyk
5 scoutow
5 glade riders
12 Wardancerow
12 Wardancerow
2 x Orzel
Treeman
5 waywatcherow
Rady b.mile widziane, rowniez jakies porady jak sie WE gra tak naprawde na turiejach czy cos, jakies tajne myki