Uwierz mi że szybko byście się dowiedzieli jakbym był z WłocławkaNijlor pisze:Grolshek Ty jesteś z Wlo ??
Turniej o lewą skarpetę Kopernika - Toruń 24.09
Re: Turniej o lewą skarpetę Kopernika - Toruń 24.09
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- michnik000
- Kretozord
Shinue, z edytuj, żeby nie było nieścisłościShinue pisze:potwierdzam.bartello98 pisze:zapisuje sie
ps: jestem 4 pasażerem shinue
15. Shinue
16. pasażer Shinue 1 to Mishu
17. pasażer Shinue 2 to Bulwok
18. posażer Sfinue 3 to bartello
A gdzie ja? he he
btw i rzucę czelendż
warunki z mojej strony:
Nie chcę grać z Grolshkiem (spadaj 3+ ws warriorów pchać nie planuję)
Z kimś kto gra DF/EMP/BRE
I abym nie grał z tą osobą nigdy jeszcze
I ma być fajna rozpiska bo ma być ^^
^^ Oferty walić tu w temacie :]
Oż Ty !!! Challendże ! "Prawie" nie mam warriorówgokish pisze:btw i rzucę czelendżwarunki z mojej strony:
A jaką Ty armią grasz właściwie ? Przecież ja gram bez chosenów, szrajnów i warda 3+... Ja jestem klimaciarz...gokish pisze:To co będziesz wardował na 3+ ?I nie lubię heleny taki uraz do Woch jak mi piękną kawalerię z bohaterem wystraszyła strzałem i poszłooooo 600 pkt ;D
Grolshek pisze:A jaką Ty armią grasz właściwie ? Przecież ja gram bez chosenów, szrajnów i warda 3+... Ja jestem klimaciarz...gokish pisze:To co będziesz wardował na 3+ ?I nie lubię heleny taki uraz do Woch jak mi piękną kawalerię z bohaterem wystraszyła strzałem i poszłooooo 600 pkt ;D
Ale masz Helupę
ale

najwyżej zacznę turniej 0-20
- michnik000
- Kretozord
Gokish, nie martw się, gorzej jak na DMP nie będziegokish pisze:Grolshek pisze:A jaką Ty armią grasz właściwie ? Przecież ja gram bez chosenów, szrajnów i warda 3+... Ja jestem klimaciarz...gokish pisze:To co będziesz wardował na 3+ ?I nie lubię heleny taki uraz do Woch jak mi piękną kawalerię z bohaterem wystraszyła strzałem i poszłooooo 600 pkt ;D
Ale masz Helupęa ona mi mojego MUMU zabiję i co zrobię ?
![]()
ale
najwyżej zacznę turniej 0-20
Moglibyscie troche progi znizyc, bo zrobienie maski od 1500 grajac na ta sama liczbe pktow wydaje sie totalnie nierealne.
@Ziemko to oznacza, że mamy dać ci wygrać ?Ziemko pisze:Zapisz zatem, bede musial swoje urodziny jakos poswietowac wygrywajac
Michnika jakby co ja mogę zabrać lub kogoś od nas - ja jadę z Futhusem i Smerfasterem. Jakiegoś młodego mogę wziąćShinue pisze:przecież ci mówiłem, w bagażniku![]()
![]()
a tak na poważnie samochód jest zarejestrowany na 5 osób.
ty siadasz ze mną na honorowym miejscu z przodu a młodych/chudych pakujemy do tyłu.
damy radę
Co 140 mysle, ze jest ok.
Heptun - oczywiscie
Daj dokladny opisa 1wszego scenariusza - to jest przechodzenie przez srodek stolu z tego co pamietam.
Heptun - oczywiscie
Daj dokladny opisa 1wszego scenariusza - to jest przechodzenie przez srodek stolu z tego co pamietam.