Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
- Król Goblinów
- Wodzirej
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
Challenge Lidder, zgłoszenie poszło
Zgłosił się Bartosz, było 60, ale wypadł Semi, więc było 59.
Teraz zgłosił się Król Goblinów i liczba ogrowych tyranów na masterze znów sięgnęła 3 (Kocitz nie domalował i gra HE), a zgłoszeń mam 60. Lidder - no, wiesz co.
Przypominam o zgłoszeniach w terminie do jutra!
Teraz zgłosił się Król Goblinów i liczba ogrowych tyranów na masterze znów sięgnęła 3 (Kocitz nie domalował i gra HE), a zgłoszeń mam 60. Lidder - no, wiesz co.
Przypominam o zgłoszeniach w terminie do jutra!
Szykować grilla łogry będą robić OGREFESTKrzysiekW pisze: Ale mnie i tak najbardziej bawi OK 3 vs DOC 1
A tak w ogóle - 3 ogrów! No to mamy unit
A po masterze trzeba będzie zrobić jakieś fajne statystyki dla graczy, - średnia punktów na armie , najlepszy generał armii... tzn część widać od razu, ale ....
Hmm na Śląsku będę po raz pierwszy..., mam nadzieję że turniej będzie udany
Zgłoszenie poszło, Przemysław "DeBelial" Wójcik, Ogre Kingdoms
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Dalej tak może być, nic tego nie wyklucza
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Piąteczka ogrów i demony jako armia niszowa...
Dla wesołości spróbuję znaleźć wykres z ilością poszczególnych armii w tamtym roku.
Zembol, prowokujesz flejma...
Dla wesołości spróbuję znaleźć wykres z ilością poszczególnych armii w tamtym roku.
Ciekawsza jest lista uczesntików z ubiegłego roku i kto jakimi armiami grał.tilt112 pisze:Dziwne. Rok temu top4:
Vc
Sk
De
Doch
Tak bylo?
Zembol, prowokujesz flejma...
Demony od dawna byly niszowe na turniejach.... A w topie tylko Kalafior sie trzymal wiec to nie dziwi.... Natomiast dziwi mala ilosc vc/de
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Kalafior mowil ze wpadnie chyba.... Wiec bedziesz mial z kim powalczyc;d
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Zeszłoroczny silesian znajduje sie na 5 stronie tego dzialu, a wykres na 13 stronie silesiana2010.wykres zostal Stworzony przez uzytkownika "lidder"
Liczbą postow przebiliśmy juz starego silesiana. Co do liczby graczy to jeszcze troche nam brakuje
Liczbą postow przebiliśmy juz starego silesiana. Co do liczby graczy to jeszcze troche nam brakuje