Wszystko jest w rulebooku i tam ciebie Jacek odsyłam. Jeśli chodzi o ogrzą magię (bo pewnie o nia tobie chodzi) to jeśli Rulebook zezwala i nie ma zapisku, że tylko na Ogry bustuj śmiało.Xet pisze:czy odzialy sojusznicze sa friendly i mozna je boostowac ??
Stary Klinkiera XXII (BWT Zaprasza Kohorte), Sopot 25.09.11
Re: Stary Klinkiera XXII (BWT Zaprasza Kohorte), Sopot 25.09
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
znalazłem se czlowieka do pary tylko on szuka armii
kto ma pożyczyć coś z TK?

Czy Heraldzi demoniczni mogą się dołączać do oddziałów Warriorowych
Jak to działa
normalnie mają ograniczenie takie, że mogą być tylko w oddziałach tego samego boga.
Suchy wypowiedz się w tej materii
No i dopisz team
Malin & Guzka

Suchy wypowiedz się w tej materii

No i dopisz team
Malin & Guzka

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Co do tych Tk to trza mi ze 30 szkieli, dwa sfinksy i tytana głównie - ma ktoś coś z tego na zbyciu? A no i potrzebuję 7 imperialnych knightów przy okazji
Przywieź mi bloodletterów jak już wybierasz się na turniej.Tyrant pisze:zapisz mnie..;]

Zabawię się w RAWMalin pisze:Czy Heraldzi demoniczni mogą się dołączać do oddziałów WarriorowychJak to działa
normalnie mają ograniczenie takie, że mogą być tylko w oddziałach tego samego boga.
Suchy wypowiedz się w tej materii![]()
No i dopisz team
Malin & Guzka

No to wariorzy beda niezle rzezac posiadajac przerut dobrze mysle? Czy hate heralda dziala tylko na bloodki?
Tylko na blodki, brak zasady Locus of....Ziemko pisze:No to wariorzy beda niezle rzezac posiadajac przerut dobrze mysle? Czy hate heralda dziala tylko na bloodki?
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
ponawiam prośbę o 30 szkieletów dwa sfinksy i tytana
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
a szkiele chociaż może ktoś wytrzaśnie? Mogą być i od VC sztuka sie liczy
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
potrzeba mi ze 30szt około
Jak coś pod tego Necrocoś tam i to drugie to wystarczy jak byś miał odpowiednie podstawki.krystian1wielki pisze:potrzeba mi ze 30szt około