gdzie można takie cudo zakupić??Lenart pisze:
Wasze Paint Station =]
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
![Obrazek](http://i146.photobucket.com/albums/r265/Stachu2/baner.jpg)
- Tiger Brown
- Kradziej
Jak takie coś robić, to aż się prosi dodać pokrywkę z góry, żeby się nie kurzyło, zamykaną. Spasować ją tak, żeby farbki nie wypadały i wtedy można taki PS przechowywać na sztorc, np. za szafą - mniej miejsca zajmie. Ewentualnie nawet można dodać rączkę i przenosić jak walizkę, żeby np. do kumpla zabrać. Robota prosta, materiały (MDF i pilśnia) taniocha.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Tiger Brown
- Kradziej
No, pański gest !Kefas pisze:GRATIS dokładam plastikowy kubeczek.
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
U mnie w sklepie z alko na sztuki sprzedająJ.B. pisze:spójrzcie na to od drugiej strony, jak ktoś nie ma w domu takich fajnych plastikowych kubeczków, to gdyby chciał jeden musiałby kupić od razu cały zestaw 200szt za 10zł, a to już jest jakiś wydatek
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jeśli chodzi o modelarski stuff to największym problemem jest jego przechowywanie. Przez lata się tego nazbierało i teraz nie ma gdzie trzymać...
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
Ja poproszę o tego tutka.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Śmialo wrzucaj do działu z tutorialami, pewnie nie jednej osobie się przyda ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Ostatnio zmieniony 6 lis 2010, o 19:11 przez mortimerto, łącznie zmieniany 1 raz.
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
- michnik000
- Kretozord
Woow, ale mega! ma to prawa autorskie czy mogę bezwstydnie zerżnąć pomysł?
Twoja luba ma jakiś plan takiego cusia może?
A jeśli chodzi o piwko to jest żeby skila chwilowo zwiększyć, he he![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Twoja luba ma jakiś plan takiego cusia może?
A jeśli chodzi o piwko to jest żeby skila chwilowo zwiększyć, he he
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)