Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
No i super.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Ja właśnie sobie zrobiłem.Traye pod 5tke harpii... Ostro.
U nas jeszcze żadna armia nie wyleciała z turniejuA co do tych trejów, ściągania ze stołów i miliona opcji uzyskania karniaków, to chyba orgowie troszkę przesadzają.
Opcji jest dużo, żeby później nie było rozpaczliwych pytań "dlaczego?"
Byłeś na DMP nie raz. I dokładnie wiesz, z jakim śmietnikiem można się spotkać - nie chcemy takich rzeczy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Oficjalnie tego nie potwierdzęMam nadzieję, że to tylko takie forumowe straszenie, żeby ludzie się dobrze przygotowali, a na turnieju będzie większy luz.
Tak Andrzej, wezmę Ci WL, ale traya sobie sam załatw.
Wszystko w granicach rozsądku. Bądźmy poważni - nikt u nas nie jest na tyle pojebany, żeby sprawdzać, czy faktycznie jest ładnie wymodelowany tray pod trzy flamery czy trzy wraithy.Smietnik, a traye pod 5tke harpii to dwie rozne rzeczy.
Wyluzujcie. Cieszcie się perspektywą najtańszego cateringu i luźnych bitew przy browarze, a nie martwcie się jednym punktem. Poza tym, straszne nerdy w Was. Nie było żadnych poważnych pytań o to, ile keg jest zamówionych czy po ile będą kiełbaski, a tylko męczycie o tych załogantów czy traye
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Więcej chaosu dorzucamy, zgłoszonko moje i kotleta poszło.
Sorry, że tak na last minute, ale Kotlet mi musiał z Holandii rozpę przez telefon podyktować
Sorry, że tak na last minute, ale Kotlet mi musiał z Holandii rozpę przez telefon podyktować
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Confirmed.Andrzej pisze:TanioKarli pisze:Po ile piwo i kiełbaski?
Spoko, last minuty teraz zaczynają spływać...Cauliflower pisze:Sorry, że tak na last minute, ale Kotlet mi musiał z Holandii rozpę przez telefon podyktować
Edit: 'ście sie też z tą hobbystyką obudzili, regulamin wisi parę tygodni, a tu na dzień przed turem zaczynają się FAQi na kilka stron.
Ale na całe szczęście, zawsze jestem gotowy żeby przypomnieć ludziom o konieczności posiadania trayów
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
zgłoszenie przesłane
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
-
- Kretozord
Jadę jutro z warszawy ok. 12-13. Mam wolne miejsca jakby ktoś chciał się zabrać. Jadę przez radom (i zawiercie) żeby ominąć to gówno na ósemce, więc jak ktoś jest po drodze i chce się zabrać to też niech pisze.
88 zgłoszeń w terminie.
Jasne, że można.
Można, po uzyskaniu zgody administratora obiektu na piśmie oraz opłaceniu zadośćuczynienia za ew. straty przy masterowym grillu spowodowane konkurencją.tilt112 pisze:Ja powtorze moje pytanie. Czy mozna na trawce za parkingiem rozlozyc sobie kocyk, wyciagnac piwka i rozlozyc grila za 5 zeta z tesco ?
Jasne, że można.
Spokojnie, ktoś się jeszcze na pewno wykruszy, ktoś z drugiej strony na pewno przyspał itp.
Aha, gracz z 75 pozycji to oczywiście nie żaden "TurePunk".. Ot, literki mi się pomieszały, za co przepraszam (teraz widzę).
Aha, gracz z 75 pozycji to oczywiście nie żaden "TurePunk".. Ot, literki mi się pomieszały, za co przepraszam (teraz widzę).
Skaveny to pikuś!Morrok pisze:Gash, co za plewy wzięły się za Skaveny
chyba przerzucę się jak Młody i zacznę ogrywać inną armię, ostatnio spodobały mi się hordowe DE
Ja chyba przeoczyłem premierę nowego booka do WE bo takiego wysypu nie było od premiery ostatniego [ jakieś pięć lat temu ]...
Szmajson ... Leśniaki...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned