Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
Mimo wszystko chyba jednak wole high
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dmtrij pisze:Czy można liczyć na jakąś relacje dla lamusów co nie przyjadą? Mnie zatrzymał George Michael tym razem. praca praca:/
oczywiście, będzie relacja online, bitwa po bitwie
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja wezmę laptopa i będę relacjonował sukcesy (mam nadzieje że moje, a nie przeciwników )
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Jeszcze Ci nie dali bana na te forum?
PS.
Okolo 23:00, bede na miejscu. Jestem juz od rana w Dabrowie u znajomych, wiec nie wiele mi brakuje do celu.
PS.
Okolo 23:00, bede na miejscu. Jestem juz od rana w Dabrowie u znajomych, wiec nie wiele mi brakuje do celu.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2011, o 17:32 przez Smiechu, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra, ja mam pytanie do kierowcow. Jako, ze nie lubie powierzac swojego losu komputerowi, chcialbym sie dowiedziec, jak dlugo leci sie odcinek siewierz-kozlow, bo widze, ze tam juz sa naprawde kiepskie drogi? Zastanawiam sie, czy przez to nie leciec przez Radom-Kielce-Ksiaz.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
No dobra, ale z Ksiaz-Kozlow to rzut beretem, a z siewierza jest jednak spory kawalek, dlatego mam watpliwosci, czy nie zaniechac katowickiej kosztem Radom-Kielce.
Uuuu, piekna skucha: Nie tez Kozlow
Uuuu, piekna skucha: Nie tez Kozlow
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Smiechu pisze:Jeszcze Ci nie dali bana na te forum?
PiotrekN pisze:szkoda
Jak zbierzecie odpowiednia ilosc chetnych, dla mnie zaden problem
Wiedziałem Ziemko, że się boisz, że Cię przegonię^^
Najświeższe wieści z mastera. Rozłożyliśmy stoły i tereny. Cżeść teraz chleje na sali, część w pokojach, kilku popierdoleńców gra w battla Na razie nikt nie rzyga, nie wydarzyło się nic godnego uwagi. Truepunk i Killa tłumaczyli mi dlaczego nie można dzielić przez 0 i dlaczego nieskończoność nie jest liczbą. Nie przekonali mnie do końca, ale powiedzmy, że im wierzę Na ok 30 osób są aż 2 kobiety, co jak na turniej battlowy jest całkiem sporo. Kolejne info jutro z rana
Najświeższe wieści z mastera. Rozłożyliśmy stoły i tereny. Cżeść teraz chleje na sali, część w pokojach, kilku popierdoleńców gra w battla Na razie nikt nie rzyga, nie wydarzyło się nic godnego uwagi. Truepunk i Killa tłumaczyli mi dlaczego nie można dzielić przez 0 i dlaczego nieskończoność nie jest liczbą. Nie przekonali mnie do końca, ale powiedzmy, że im wierzę Na ok 30 osób są aż 2 kobiety, co jak na turniej battlowy jest całkiem sporo. Kolejne info jutro z rana
Jakiś pożytek z niego jest jednak.Andrzej pisze: Najświeższe wieści z mastera. Rozłożyliśmy stoły i tereny. Cżeść teraz chleje na sali, część w pokojach, kilku popierdoleńców gra w battla Na razie nikt nie rzyga, nie wydarzyło się nic godnego uwagi. Truepunk i Killa tłumaczyli mi dlaczego nie można dzielić przez 0 i dlaczego nieskończoność nie jest liczbą. Nie przekonali mnie do końca, ale powiedzmy, że im wierzę Na ok 30 osób są aż 2 kobiety, co jak na turniej battlowy jest całkiem sporo. Kolejne info jutro z rana
Ok, gra szaitis (vc) z laikiem(we) i irek(krasie) z kimś(coś). Nakurwiają też chłopaki z warmashiny, przewodzi im ICE-T