Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
4 miejsce reprezentant Poznania brawo Miszon
Czemu Marian Marian jest na ostatnim miejscu?
Pytam bo Dildo zwykł tam bywac
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
Bo "zrezygnowałem" z turnieju, więc wylądowałem na ostatnim miejscu
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
O przepraszam jeszcze na żadnym masterze nie byłem ostatni Mało tego, rozpiską na 120 łucznikach i 1 lancy coś nawet ugrałem, BA jak na mnie to nawet sporoSkaven pisze:Czemu Marian Marian jest na ostatnim miejscu?
1 - DE - 14:6
2 - HE Andrzeja - 14-6 (patrz. foto 2 strony temu...dzięki Szmyt) Andrzej spóźnił sie 25 min, dostaliśmy po karniaku, ale OK jakbyśmy dograli to wiadomo jak by było
3 - Woch - 0:20, tu nie mogło by inaczej. W 2 turze dyskowiec zapluwa generała i wsysa "gej łejem" lance z magiczka i BSB
Impreza - Fluffy gwałci masowo w pokera, niedopieczone ziemniaczki za 1 zł dają rade
4 - WE - 20:0
5 - HE 10:10
do tego 17 p za malowanie, bo czarno złota breta jest ładna i już
Dzięki za bardzo fajny turniej i zapraszamy za miesiąc do Krakowa
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Opole dojechało w jednym kawałku. Jeszcze raz podziękowania dla organizatorów , było (jak to mawia Remo) w pytkę Zbysia . Zdjęcia wrzucę późnym wieczorem (postaram się jeszcze dzisiaj).
No nie wiem. I tak w sumie mam na to wyjebane, co to za różnica mieć 80 czy 40 miejsce?Szwentas pisze:no zawsze jak ktoś zapijał pałę np zielony na arenie to dostawał tyle punktów ile miał i już.Andrzej pisze:Bo "zrezygnowałem" z turnieju, więc wylądowałem na ostatnim miejscu
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ja od siebie dorzucę, że w trakcie 2 dni wypiliście 130 litrów piwa (liczę tylko z baru oficjalnego ; ] ) i zeżarliście prawie 40 litrów gulaszu, 2 gigantyczne michy smalcu, może ze 20 chlebów i celowałbym w 200 - 250 kiełbasek. Może Aga jest w stanie podać dokładne statystyki : ).
Dzięki wszystkim za miło spędzony czas, chlanie z wami to sama przyjemność : *
Dzięki wszystkim za miło spędzony czas, chlanie z wami to sama przyjemność : *
Dzięki za super turniej
Mój pierwszy master za mną, jestem zadowolony
Przeciwnikom dziękuję za fajne bitwy,
Mój pierwszy master za mną, jestem zadowolony
Przeciwnikom dziękuję za fajne bitwy,
+1zapraszamy za miesiąc do Krakowa
Wisła Kraków.
Silesian jak zawsze wymiótł ! Brawa dla org !
Gz dla Baru ! Aga i żona Łukasza kelerki pierwsza klasa, w sumie Killa i Gremlin też niczego sobie:P
Btw oficjalnie chce zostać padawanem człowieka znanego jako KrzysiekW (pseudonim operacyjny NINJA) z wiadomych przyczyn pragnę posiąść jego skill który ujawnił się dzisiaj tj w niedziele o 7 rano. Nie amerykański a POLSKI NINJA. <3
Gz dla Baru ! Aga i żona Łukasza kelerki pierwsza klasa, w sumie Killa i Gremlin też niczego sobie:P
Btw oficjalnie chce zostać padawanem człowieka znanego jako KrzysiekW (pseudonim operacyjny NINJA) z wiadomych przyczyn pragnę posiąść jego skill który ujawnił się dzisiaj tj w niedziele o 7 rano. Nie amerykański a POLSKI NINJA. <3
Producent marki www.KartaPostaci.pl ! Ubieraj się w orginalne t-shirty !
Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!
Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!
Dzięki przeciwnikom za świetne bitwy, szczególnie dla Guldura, świetna bitwa jak zawsze . Szkoda ostatniej gry z Rincem, dostałem niemiłosierny oklep jak chyba nigdy, przez pierwsze 4 gry dobrze żarło no i zdechło...
Turniej pierwsza klasa, dla organizatorów należą się brawa, świetne warunki do spania i kupa taniego i pysznego jedzenia- coś wspaniałego, Silesiany do klasa sama w sobie .
Do zobaczenia na Arenie!
Turniej pierwsza klasa, dla organizatorów należą się brawa, świetne warunki do spania i kupa taniego i pysznego jedzenia- coś wspaniałego, Silesiany do klasa sama w sobie .
Do zobaczenia na Arenie!
Solo nie obessał - zremisował z Kalesonem i przeskoczyli go ludzie którzy pozakładali maski. Kaleson był poza konkurencją bo w ostatniej bitwie miał 6 czy 7 punktów zapasu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Obiecane foty: KLIK. Zaznaczam, że żaden ze mnie profesjonalista i raczej skupiłem się na samych modelach. Enjoy!