Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
Domin i jego : "zciągaj te odjebane Łajt Lajony SsssSSssss " xDDDD Japierdole ten silesian był 101010x lepszy od ostatniego, a nagłośnienie i informacje przekazywane przez Panią Ivonke naprawde spoko ale i tak Lidder i Krzysiu jak się wydarli to mieli większy posłuch:P
Producent marki www.KartaPostaci.pl ! Ubieraj się w orginalne t-shirty !
Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!
Agencja reklamowa
Hej, dzięki za fotki całej armii, choć nie wiem czy dobrym pomysłem było umieszczanie mnie w kadrze
Turniej wspaniały, dawno się tak dobrze nie bawiłem
Bufet mistrzostwo, brak słów, palce lizać
Jedyne co mnie zaskoczyło to że myślałem że battlowcy zrobią w nocy większy syf, a ty tylko niektórzy talony na tosty podkradali
Turniej wspaniały, dawno się tak dobrze nie bawiłem
Bufet mistrzostwo, brak słów, palce lizać
Jedyne co mnie zaskoczyło to że myślałem że battlowcy zrobią w nocy większy syf, a ty tylko niektórzy talony na tosty podkradali
Nie, no ja wymiękam. Coś mnie tknęło, i schowałem puste karty, ale nie pomyślałem, ze ktoś będzie kolegom podpi...lać talon na tosta, którego mógłby mieć za zawrotną sumę dwóch złotych. Dwóch pięćdziesiąt z szynką.PiotrekN pisze: a ty tylko niektórzy talony na tosty podkradali
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Dzięki za świetny turniej. Graty dla organizatorów itd.
Również wielkie dzięki za turniej jak zwykle Śląsk rządzi
Graty dla orgów.
Pozdro dla wszystkich przeciwnikó, z każdym były miłe, chilloutowe bitewki.
Graty dla orgów.
Pozdro dla wszystkich przeciwnikó, z każdym były miłe, chilloutowe bitewki.
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Trochę ode mnie.
Przede wszystkim gratki za wygraną dla Kalesona,oraz hobbysty Jacka Kaczmarskiego za coraz piękniej dopracowaną armię (bo ileż razy mam dawać nagrodę Pasiakowi?! )
WIELKIE gratulacje dla Krzysia za ogarnięcie wszystkiego, oraz RÓWNIE WIELKIE podziękowania dla Killi, Gremlina i Manueli za ciężką, niewolniczą wręcz robotę przy żarciu.
No i dzięki wszystkim za przybycie
Ze statystyk: 130 litrów piwa + 4 sześciopaki, ok. 25 kg kiełbachy, 24 chleby, 2 garnki smalcu z 5 kg słoniny i 2 kg cebuli, 100 porcji bogracza, 38 ogórków kiszonych, ok. 15 kg kartofli (dziękujemy ogromnie za wór kartofli - Krzysiu, przekaż proszę darczyńcy!), ok 60 herbat, pół kg kawy rozpuszczalnej, 8 kubków wody z ogórków kiszonych (tym razem nie było kopru i czosnku do wyżerania), 4 pyralginy, 2 Ibupromy. A do tego masa tostów oraz soczki w bufecie żony Łukasza.
Następnym razem będzie garnek smalcu i jedna beczka piwa więcej.
Z epickich momentów:
-ja (wbiegając na salę): gdzie Krzysiu W?
-głos z tła: w close combacie...
Przede wszystkim gratki za wygraną dla Kalesona,oraz hobbysty Jacka Kaczmarskiego za coraz piękniej dopracowaną armię (bo ileż razy mam dawać nagrodę Pasiakowi?! )
WIELKIE gratulacje dla Krzysia za ogarnięcie wszystkiego, oraz RÓWNIE WIELKIE podziękowania dla Killi, Gremlina i Manueli za ciężką, niewolniczą wręcz robotę przy żarciu.
No i dzięki wszystkim za przybycie
Ze statystyk: 130 litrów piwa + 4 sześciopaki, ok. 25 kg kiełbachy, 24 chleby, 2 garnki smalcu z 5 kg słoniny i 2 kg cebuli, 100 porcji bogracza, 38 ogórków kiszonych, ok. 15 kg kartofli (dziękujemy ogromnie za wór kartofli - Krzysiu, przekaż proszę darczyńcy!), ok 60 herbat, pół kg kawy rozpuszczalnej, 8 kubków wody z ogórków kiszonych (tym razem nie było kopru i czosnku do wyżerania), 4 pyralginy, 2 Ibupromy. A do tego masa tostów oraz soczki w bufecie żony Łukasza.
Następnym razem będzie garnek smalcu i jedna beczka piwa więcej.
Z epickich momentów:
-ja (wbiegając na salę): gdzie Krzysiu W?
-głos z tła: w close combacie...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Dziękuję wszystkim, z którymi gadałem, napiłem się i zagrałem, szczególnie dla moich przeciwników :
Irka z ZKF, Żaby z Poznania, Śmiecha (tu wielki szacunek za miłą grę, pierwszy raz na turnieju przeciwnik wychodził na fajkę i pozwalał mi robić fazę ruchu pod jego nieobecność), Pawlakowi (naucz się kulać scatterką ) i Erolowi.
Irka z ZKF, Żaby z Poznania, Śmiecha (tu wielki szacunek za miłą grę, pierwszy raz na turnieju przeciwnik wychodził na fajkę i pozwalał mi robić fazę ruchu pod jego nieobecność), Pawlakowi (naucz się kulać scatterką ) i Erolowi.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Pytanko co do wymogu pomalowanych armii https://picasaweb.google.com/1007706177 ... 4127010930
Z tego co wiem, jest to armia Brzeziny, który był zwolniony z wymogu pomalowania armii.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
to był nasz gracz rezerwowy (gdyby nie było do pary). Przyjechał specjalnie nawet nie wiedząc, czy w ogóle siądzie do stołu, więc był wyjątkiem.Ten Zły pisze:Pytanko co do wymogu pomalowanych armii https://picasaweb.google.com/1007706177 ... 4127010930
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ta kwestia już była poruszana na tegorocznym silesianie, Brzezina był rezerwowym który zrobił niemałą przysługę turniejowi
Agencja reklamowa
Agencja reklamowa
No ja ze swej strony dziękuję graczom za przybycie i grę, i całeeeej ekipie ogarniającej tego tura. Ja to tylko spiąłem w całość.
Ale to jeszcze strzelę swoim zwyczajem takiego oficjalnego posta.
Był to człowiek który zgodził się być graczem rezerwowym na wypadek nieparzystej ilości armii. Wybór był - taka armia i parzyście lub ktoś pauzujący. Wybrałem pierwsze. Przyjechał specjalnie w sobotę nie wiedząc, czy w ogóle będzie grał.
Aga i Terror szybsi.
Ale to jeszcze strzelę swoim zwyczajem takiego oficjalnego posta.
Dokładnie.Andrzej pisze:Z tego co wiem, jest to armia Brzeziny, który był zwolniony z wymogu pomalowania armii.
Był to człowiek który zgodził się być graczem rezerwowym na wypadek nieparzystej ilości armii. Wybór był - taka armia i parzyście lub ktoś pauzujący. Wybrałem pierwsze. Przyjechał specjalnie w sobotę nie wiedząc, czy w ogóle będzie grał.
Aga i Terror szybsi.
Sorki za ta fotę w ogóle, miała być usunięta .
Profi check priv !
Agencja reklamowa
Agencja reklamowa
Dzięki Robertowi wgl miałem możliwość zagrania na turnieju.
Dzięki Krzyśkowi za turniej i za pozwolenie wzięcia udziału w tym zajebistym turniju.
Dzięki dla moich przeciwników(Roberta za szybką bitwę ,Raptorowi,Solo tobie nie podziękuje akurat,JJ za bardzo przyjemną partie,I młodemu który nie burzył się)
Dzięki tez Spownowi za zajebistą fote
Dzięki Krzyśkowi za turniej i za pozwolenie wzięcia udziału w tym zajebistym turniju.
Dzięki dla moich przeciwników(Roberta za szybką bitwę ,Raptorowi,Solo tobie nie podziękuje akurat,JJ za bardzo przyjemną partie,I młodemu który nie burzył się)
Dzięki tez Spownowi za zajebistą fote
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
To z kim Ty grywasz? Ja zawsze pozwalam robić fazę ruchu pod swoją nieobecność, a moi przeciwnicy bardzo często też mi pozwalają. A jak graliśmy z Szaitisem, to nawet rzucaliśmy pod swoją nieobecność(tu wielki szacunek za miłą grę, pierwszy raz na turnieju przeciwnik wychodził na fajkę i pozwalał mi robić fazę ruchu pod jego nieobecność),
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.