Jeżeli tak, to zacznę organizować ekipę z trójmiasta do was
Turniej o lewą skarpetę Kopernika - Toruń 24.09
Re: Turniej o lewą skarpetę Kopernika - Toruń 24.09
Macie możliwość dostawienia dwóch stołów

O rozrasta nam się turniejMalin pisze:Macie możliwość dostawienia dwóch stołów![]()
@Malin to kombinuj z Suchym ekipę z Trójmiasta na nasze Płomienie - 2800 bez EURO - 15 października .
szkoda, że tylko dwóch herosów...Tak, teraz dopiero to zauważyłem. Mocno tnie to niektore armie (
), które nie mają w zasadzie wiele jednostek do walki 
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Ja muszę się nieźle nakombinować żeby 2 się zmieściłoPacek pisze:szkoda, że tylko dwóch herosów...Tak, teraz dopiero to zauważyłem. Mocno tnie to niektore armie (), które nie mają w zasadzie wiele jednostek do walki
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Grolshek pisze:Ja muszę się nieźle nakombinować żeby 2 się zmieściłoPacek pisze:szkoda, że tylko dwóch herosów...Tak, teraz dopiero to zauważyłem. Mocno tnie to niektore armie (), które nie mają w zasadzie wiele jednostek do walki
phi
aleeeeee aleeeeeeeeeeee czelendż dalej jest nie ?:D
Ja 2gim priestem bym nie pogardzil, ale w sumie balansuje to niezle.
Grolshek czyzbys 2x frajerow na dyskach z 3+ warda wystawial?
Jakby się zmieścili... 445 punktów tacy dwaj... Jeden 1+ sejwa, 4+ warda i zionięcie, drugi 2+ sejwa z odbijanie pierwszego hita, 3+ warda i krzyk... Reszty armii mogę nie wystawiaćZiemko pisze:Ja 2gim priestem bym nie pogardzil, ale w sumie balansuje to niezle.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Grolshek pisze:Jakby się zmieścili... 445 punktów tacy dwaj... Jeden 1+ sejwa, 4+ warda i zionięcie, drugi 2+ sejwa z odbijanie pierwszego hita, 3+ warda i krzyk... Reszty armii mogę nie wystawiaćZiemko pisze:Ja 2gim priestem bym nie pogardzil, ale w sumie balansuje to niezle.
No i 2 tempych ujów mi armie zamiecie ŻAAAL
Grolshek pisze:Jakby się zmieścili... 445 punktów tacy dwaj... Jeden 1+ sejwa, 4+ warda i zionięcie, drugi 2+ sejwa z odbijanie pierwszego hita, 3+ warda i krzyk... Reszty armii mogę nie wystawiaćZiemko pisze:Ja 2gim priestem bym nie pogardzil, ale w sumie balansuje to niezle.
Wiecie wkurza mnie ten Wasz format :/
Mam 3 rozpiski, kazda mocno rozna od kolejnej i nie wiem co wybrac :/
Ziemko pisze:Wiecie wkurza mnie ten Wasz format :/
Pierdziel swoje schematy!
weź 12x kroxy w oddziałach 2x6, 2x engine, slann i 2x 30 saurusów! Zrób nareszcie jakiś krok w strone nowości i eksperymentów a nie ciagle w tym samym gównie mieszasz ;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Jagal pisze:Ziemko pisze:Wiecie wkurza mnie ten Wasz format :/
Pierdziel swoje schematy!
weź 12x kroxy w oddziałach 2x6, 2x engine, slann i 2x 30 saurusów! Zrób nareszcie jakiś krok w strone nowości i eksperymentów a nie ciagle w tym samym gównie mieszasz ;p
Ty chyba nie wiesz na jakie pkty to musialoby byc
Grolshek - chcialbys