Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Na jakiej podstawie mamy +1 do siły impactów za rank bonus? :> wiem, że kiedyś tak było ale teraz już tego chyba nie ma?
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Witam,
jestem nowy jeżeli chodzi o ogry i mam parę pytań.
1. Jak to jest z iron firstem. Można mieć 2gą broń i iron first czy nie. Nowa nakładka na AB pokazuję, że nie można, jestem ciekaw czemu jeżeli to jest rękawica
2. Pytanie praktyczne. Jak transportować Ograski?
jestem nowy jeżeli chodzi o ogry i mam parę pytań.
1. Jak to jest z iron firstem. Można mieć 2gą broń i iron first czy nie. Nowa nakładka na AB pokazuję, że nie można, jestem ciekaw czemu jeżeli to jest rękawica
2. Pytanie praktyczne. Jak transportować Ograski?
Kiedyś to była jednocześnie broń lub tarcza, GW zmieniło zasady, a modele zostały. Teraz to po prostu wygodna tarcza .
Plastiki wożę luzem, Rydwany w pudełkach a metale w gąbkach .
Plastiki wożę luzem, Rydwany w pudełkach a metale w gąbkach .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Czy ktoś mi potrafi odpowiedziec czemu Gw napisało w trzecim punkcie na missfierze Ironblastera "The cannon may not fire this turn OR next turn.."
Dlaczego tam jest or? Mam sobie wybrać kiedy nie wypali?
Dlaczego tam jest or? Mam sobie wybrać kiedy nie wypali?
Only the strongest will survive
Takie pytanie, wiemy że BSB z magicznym sztandarem nie może brać magicznych przedmiotów, ale czy nasz BSB może wziąć wielkie imię?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
-
- Mudżahedin
Pytanie za 100 punktów - czy ciulki pod Dragonem moga przerzucac jedyneczki na ranienie z Impactów?
-
- Mudżahedin
No własnie nie wiem - tak jakos mi sie ubzdurało ze skoro jest zapis ,,successfull charge" to oznacza ze dopiero po dostawieniu i po rozpatrzeniu impactów zaczyna działac To zajebiscie! Swoja droga czy overrun tez jest ,,successfull charge" ?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Over run to over run, nie masz deklaracji, reakcji, rzutu... po prostu wbiegasz
-
- Mudżahedin
Kurde chodziło mi o pursuit Cały czas mowie na to overrun
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Tutaj może niech się wypowie ktoś wiedzący lepiej, choć IMO tak szarża to szarża