Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22
Re: Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt.
Power Scroll dopuszczony?
Undead pisze:Tak jak w zeszłym roku...szkoła udostępnia kilka sal (klas) gdzie można sobie spokojnie rozłożyć karimatke, poduszeczke i spivorekBiały pisze:
Jak będą wyglądały noclegii??
Duża sala jest zamykana wiec nie ma możliwości tam nocowania
Nie byłęm w zeszłym roku Silesian był moją dziewicą
ID: 2477
A takie małe pytanko odnośnie PD.
Mogę max 12, ale mam jedno ale
Grajac TK wygenerowałem 11 PD (chaneling + wiatry + Cascet). Czy te ograniczenie nie pozwoli mi na uzycie Scrola z Nehekhery - tzn. uzyc go uzyje, ale czy da mi on wtedy tylko jedna kostke czy pelne 4 za level maga??
Jest to wazne bo zastanawim sie czy czasem nie wziasc VC na smoku i dwóch terrorach
Grajac TK wygenerowałem 11 PD (chaneling + wiatry + Cascet). Czy te ograniczenie nie pozwoli mi na uzycie Scrola z Nehekhery - tzn. uzyc go uzyje, ale czy da mi on wtedy tylko jedna kostke czy pelne 4 za level maga??
Jest to wazne bo zastanawim sie czy czasem nie wziasc VC na smoku i dwóch terrorach
Wrocilem do battla wiec bede !
Od zawsze chcialem byc jak Slepy, pojechac na Arene, zajebac sie jak zwierze i obudzic rano na stadionie Cracovi, moze w tym roku uda sie spelnic to marzenie?
Od zawsze chcialem byc jak Slepy, pojechac na Arene, zajebac sie jak zwierze i obudzic rano na stadionie Cracovi, moze w tym roku uda sie spelnic to marzenie?
Koniecznie w koszulce WisłyTruePunk pisze:Wrocilem do battla wiec bede !
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
czemu w tematach Areny zawsze są motywy dot. kibiców:P?Scimitar pisze:Koniecznie w koszulce WisłyTruePunk pisze:Wrocilem do battla wiec bede !
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Scimitar pisze:A nie wiem Bardziej mnie jednak interesuje adres miejscówki cobym mógł wygooglować trasę
Jest w regulaminie napisany dokładny adresksch pisze: Miejsce:
Szkoła Podstawowa nr 31 - ul. B. Prusa 18, Kraków
Tak jak Dmtrij napisał okolice błoni i stadionu Sracovi
na zasady slaska wlasnie neferra to nie power dice'ySmiechu pisze:A takie małe pytanko odnośnie PD.
stad tez nie powoduja, ze udaje ci sie czar pomimo utraty koncentracji jak i tam nie blokowaly kostek. tu niehc butan sie wypowie. Ale skoro inne bonusy do casta sie nie licza to i neferra nie powinna
tylko pamietaj, ze jest zerratowanyPower Scroll dopuszczony?