Nocne battlowanie w Lublinie - 24-25.09.2011r
Nocne battlowanie w Lublinie - 24-25.09.2011r
W imieniu Klubu Gier Bitewnych Moria Lublin mam zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych graczy z Lublina i z całej Polski na nocny turniej warhammera w ramach imprezy "24h z bitewniakami".
Data - 24-25.09.2011r
Miejsce - Wojewódzki Ośrodek Kultury w Lublinie przy ul. Dolna Panny Marii 3
Klasa - Lokal
Format - 2600pkt EURO
Brak wymogu wysyłania rozpisek, ale sprawdzę wszystkie przy zapisach więc proszę mieć je wydrukowane albo czytelnie napisane.
Rozkład jazdy:
19:00 zapisy
19:30 - 22:30 Pierwsza bitwa
22:30 - 1:30 Druga bitwa
1:30 - 4:30 Trzecia bitwa
4:30 - 7:30 Czwarta bitwa
Rozkład może się zmienić w trakcie turnieju z uwagi na to że mamy praktycznie nieograniczony niczym czas. Jeśli będziemy się wyrabiać w 2 i pół godziny na bitwę to możemy nawet 5 bitew zagrać. Ale to ustalimy już na turnieju.
Proksy dozwolone w granicach rozsądku, ale bardzo prawdopodobne że zrobimy minimalną ocenę wyglądu armii w trakcie turnieju.
Zgłoszenia:
1. Rakso
2. Slayer
3. X.Maciek
4. Szeszej
5. Tocz
6. Górken
7. Crane
8. Piotrek
9. Luthers
10. Czopek
Data - 24-25.09.2011r
Miejsce - Wojewódzki Ośrodek Kultury w Lublinie przy ul. Dolna Panny Marii 3
Klasa - Lokal
Format - 2600pkt EURO
Brak wymogu wysyłania rozpisek, ale sprawdzę wszystkie przy zapisach więc proszę mieć je wydrukowane albo czytelnie napisane.
Rozkład jazdy:
19:00 zapisy
19:30 - 22:30 Pierwsza bitwa
22:30 - 1:30 Druga bitwa
1:30 - 4:30 Trzecia bitwa
4:30 - 7:30 Czwarta bitwa
Rozkład może się zmienić w trakcie turnieju z uwagi na to że mamy praktycznie nieograniczony niczym czas. Jeśli będziemy się wyrabiać w 2 i pół godziny na bitwę to możemy nawet 5 bitew zagrać. Ale to ustalimy już na turnieju.
Proksy dozwolone w granicach rozsądku, ale bardzo prawdopodobne że zrobimy minimalną ocenę wyglądu armii w trakcie turnieju.
Zgłoszenia:
1. Rakso
2. Slayer
3. X.Maciek
4. Szeszej
5. Tocz
6. Górken
7. Crane
8. Piotrek
9. Luthers
10. Czopek
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2011, o 22:07 przez X.Maciek, łącznie zmieniany 6 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Oszukista
nie będzie mnie, mam (cytując Rakso sprzed paru miesięcy ) inną imprezę w tym terminie, której nie chciałbym przegapić
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- OverlordSlayer
- Wałkarz
Dajmy trzem najlepszym graczom nagrody. Więcej osób może zechce się zaangażować. Osobiście nie widzę w problemu w składce na turniej. Jaką kwotę proponujecie?
Panowie postanowiliśmy z Raksem, że nagrody będą za pierwsze 3 miejsca. Wszystkie będą bardzo fajne. Co do wejściówki to będzie ona zależała od ilości osób, ale będzie symboliczna. Obstawiam około 5-7zł. Dodatkowo dowiedziałem się że będzie darmowa kawa, herbata i tosty. Także nie martwcie się o nic. Bardzo prawdopodobne że oprócz zgłoszonych jeszcze 3 osoby się pojawią.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ja będę