Zacznie się cykl turniejów "gramy na euro" to będzie można pozbierać dane z większej ilości turniejów.Shino pisze:problem jest troche inny.c4h10 pisze: Można zwiększyć próbę zestawiając pkt zdobyte podczas bitwy.
Wtedy dla armii reprezentowanych przez 6 graczy mamy 30 rekordów.
Nalezalo by jesli juz z znacznie wiekszej liczby rekordow zrobic osobne statystyki dla gier armia vs armia. i na podstawie tak zrobionej sredniej vs zrobic wykres ew. sil danej armii (znowuz usredniajac wyniki)
Inaczej po prostu jest to niemiarodajne z tego prostego powodu, ze ilosc rekordow jest mocno ograniczona a gra powiedzmy skav vs lizi jest czyms zupelnie innym ni skav vs demony ;)
Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
obliczylem korzystajac z wyników DUZE Z BITEW, jesli nie uwzględniaja karniaków to srednia bedzie 49.2c4h10 pisze:Nie uwzględniaj karniaków.Aldean pisze:@lidder.
mi z obliczen na szybko wychodiz ze srednia punktów uzyskanych na turnieju to 48.9
takze moze sie zdarzyc ze doc jeszcze wypada.
ale ok, pewnie no1 gives a fak:>
to jest do zrobienia, potrzebne jest ilosc uczestnikow w kazdym turnieju, wyniki, i poszczególne wyniki z ostatnich 2 bitew na 5 pierwszych stołach. takie dane ze wszystkich masterów w roku i byśmy mieli obraz prawie idealny:>c4h10 pisze:Zacznie się cykl turniejów "gramy na euro" to będzie można pozbierać dane z większej ilości turniejów.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
To nie tak sie robi, masz palić Dla Kozy a nie KozeLidder pisze:...bo nie wierzą w Boga Prawdopodobieństwa i Statystyki(palę dla niego kozę średnio raz na miesiąc z odchyleniem 2,3dnia).
Mam nadzieje że od dzisiaj będziesz Czcił Koze prawidłowo.
Chciałem ponownie poruszyć sprawę herdstona, Jego wymiar nie jest uściślony (co nie zmienia faktu ze Klops przegiął) ale jakoś i Ja i Qc wyszliśmy z założenia że odnośnikiem powinien byc Las WE, i nasze herdstony mają 6 cali średnicy i są w miarę okrągłe. Chciałbym wiedzieć jak wy sie na to zapatrujecie. Bo na Arenie chcemy mieć sprawę jasną, jakie Obeliski środowisko batlowe akceptuje (kształt i rozmiar).
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Kalesoner pisze:Po cztery takie LOS blokery na każdym stole proszę.Dibo pisze: jakie Obeliski środowisko batlowe akceptuje (kształt i rozmiar).
Za małe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
i widzisz Andrzejku, dlatego nie jesteś komandosem; swoją drogą napój winopodobny o tym samym tytule ma smak landrynki; może coś takiego na obelisk...pojemność 0,7Andrzej pisze:Nie, błagam!!!
Jak wam za mało wyników to bootstrapujcie próbę.c4h10 pisze:Można zwiększyć próbę zestawiając pkt zdobyte podczas bitwy.Laik pisze:Wiadomo że statystyka musi się opierać na jak największej ilości danych – dlatego dane BRE którą grały 2 osoby niewiele wnoszą, natomiast SK reprezentowanych przez 7 osób (z czego 3 były w TOP 10 a 6 w top 30) są już całkiem blisko „prawdy”.
Jeszcze trochę i zrobimy Castrol Edge dla młotka…:D
Wtedy dla armii reprezentowanych przez 6 graczy mamy 30 rekordów.
Helion jak możesz?!
Jego juz nie ma! Rozumiesz?! Odszedł na zawsze i już nie wróci!
Ech... Przecież nie będe tu płakać...
Buuuuu.....
Komandosie Pamiętamy!
Jego juz nie ma! Rozumiesz?! Odszedł na zawsze i już nie wróci!
Ech... Przecież nie będe tu płakać...
Buuuuu.....
Komandosie Pamiętamy!
IPN pisze: Oznajmiamy, że pamiętamy!
Jan K. pisze: Z twoją jedną marką tak wiele szczęścia ubyło
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Coś jak las WE byłoby idealne i do czegoś takiego nie mielibyśmy na pewno zastrzeżeń. Klops wystawiał potem dużą templatkę (w odwodzie był obelisk z terenów, który nie trafił na stoły o podobnej wielkości).Dibo pisze:Chciałem ponownie poruszyć sprawę herdstona, Jego wymiar nie jest uściślony (co nie zmienia faktu ze Klops przegiął) ale jakoś i Ja i Qc wyszliśmy z założenia że odnośnikiem powinien byc Las WE, i nasze herdstony mają 6 cali średnicy i są w miarę okrągłe. Chciałbym wiedzieć jak wy sie na to zapatrujecie.
Ale ma magiczne właściwości, o szerokim spektrum działania. Nawet nieotwarte może wywołać stupidity u niektórych generałów, lub efekt porównywalny z Titillating Delusions.Jedy Knight pisze:Za małe.Kalesoner pisze:Po cztery takie LOS blokery na każdym stole proszę.Dibo pisze: jakie Obeliski środowisko batlowe akceptuje (kształt i rozmiar).
to raczej efekt Final Transmutation, ale po spożyciu ludzie zachowują się jakby pod wpływem Birony, ot patrzcie Zielony w Krakowie, nikt nie mógł go złapać
admin spamuje... do czego to doszło.