DreamPainting Studio - galeria prac
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Mazanie Damika 01.08.11 Czarka
A co mam tam dopieszczać? Nie zaczęta Myślę, że jutro/po jutrze ją skończe razem z kornikiem, więc będzie co powrzucać
Fafnir - skóra to jedna wielka kombinacja zacząłem od khaki, później elf fleshem, glejzy dwarf fleshem, liche purple i elfem, również mieszankami tych kolorów w proporcjach mi nieznanych. Highlighty przez bleached bone, aż do czystego skull white.. taaak To chyba tyle
Dzięki za komentarze!
Fafnir - skóra to jedna wielka kombinacja zacząłem od khaki, później elf fleshem, glejzy dwarf fleshem, liche purple i elfem, również mieszankami tych kolorów w proporcjach mi nieznanych. Highlighty przez bleached bone, aż do czystego skull white.. taaak To chyba tyle
Dzięki za komentarze!
Mnie tam schemat GW nie odpowiada, ale podobają mi się rozjaśnienia.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Wszystko super pomalowane z wyjątkiem włosów. Moim zdaniem powinieneś je wycieniować.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Podobają mi się oczy i ogon, za mało rozjaśnień na błękitnych elementach ( ).
Jest nie skończony. Brakuje zbroi płytowej.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Synek, pokaż coś od siebie i się pochwal. Banszeta jest zajebista, a to że chłopak ją pomalował na szybko (z braku czasu, nie wiem, kozę doił, uczył się, kradł, palił dziewice, gwałcił wioski, czy mordował- who cares?) przemawia jedynie na plus, bo model cieszy oko. Zastanów się następnym razem zanim rzucisz w kogoś kamieniem, bo ktos inny Ci przyładuje kłodą. Dumbass.
Skaven: W/D/L 2/0/1
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Speedpainting nie speedpainting, Iddqd daruj sobie takie teksty, jego sprawa jak maluje;]
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Cytrus Kontynentalny
- "Nie jestem powergamerem"
Kuc najlepszy. Ja już ćwiczę rysowanie RD bo mam zamiar na nią głos w wyborach oddać, a na odwrocie karty walnę jebutny wizerunek :p
malowanie eleganckie. Zgadajmy się jakoś na priv na mordhę to i na żywo coś zobaczę.
malowanie eleganckie. Zgadajmy się jakoś na priv na mordhę to i na żywo coś zobaczę.
Tato, przecież mam swoją galerię Skoro Damik nie chce się rozwijać, tylko z wyboru idzie na łatwiznę, to naprawdę nie widzę powodów do chwalenia. Umie pomalować lepiej, ale chwali się gorszym wykonaniem, bo na tym polega ta niby technika.Andrut pisze:Synek, pokaż coś od siebie i się pochwal.
Jeśli na krytykę reagujesz agresją Figurki są słabo pomalowane i cukrzenie tego nie zmieni. Jak pojawią się lepsze prace to je pochwalę. Lepsza szczerość niż wazeliniarstwo.Andrut pisze:Zastanów się następnym razem zanim rzucisz w kogoś kamieniem, bo ktos inny Ci przyładuje kłodą. Dumbass.
Iddqd pisze: Tato, przecież mam swoją galerię
Szukałem z ciekawości- nie znalazłem.
Przyjrzyj się stołom w Polsce i malowaniu ludzi. Ilu 15 latków pomaluje tak banszetę? Albo Cokolwiek? Niewielu.Iddqd pisze: Jeśli na krytykę reagujesz agresją Figurki są słabo pomalowane i cukrzenie tego nie zmieni. Jak pojawią się lepsze prace to je pochwalę. Lepsza szczerość niż wazeliniarstwo.
A krytyka? Spoko stary, byle by była KONSTRUKTYWNA. Czyli piszesz co Ci się nie podoba i w jaki sposób uważasz że można to poprawić, JAK można poprawić (siedź dłużej nad modelem- zajeeeebiiiście precyzyjna i pomocna wypowiedź), oraz piszesz (ewentualnie, o bwanakubwa, miszczu malowania) co jest ok. Jesteś lepszy? To udziel NORMALNEJ porady skoro wiesz jak to możesz zrobić. No chyba że się boisz że ktoś Cię prześcignie i będzie lepszy, bo ten chłopak potencjał ma. Biorąc pod uwagę że da się pomalować ten model w godzinę żeby wyglądał lepiej, są tacy ludzie, a są też tacy którzy w tym czasie co Damik go zdrybrushują, zwashują i posikają się w międzyczasie 3 razy ze szczęścia.
Jak uważasz że jesteś lepszy, udzielaj porad, a nie trolluj opinią "bo to za szybko i w ogóle trololololo", bo poziom to ma taki jak JoeMonsterowe "nie ma cycków- nie ma okejki".
Skaven: W/D/L 2/0/1
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=31480Andrut pisze:Iddqd pisze: Tato, przecież mam swoją galerię
Szukałem z ciekawości- nie znalazłem.
Sorry za offtop. Panowie - to jest galeria człowieka - kłótnie prowadźcie w innym temacie. Panie Andrut - gwarantuję , że Iddqd malować potrafi - zajrzyj do podanego wyżej topica. Trochę luzu i dystansu by się przydało. A uwagi Iddqd również podzielam- wg mnie jeśli ktoś chce uprawiać speedpainting, to proszę bardzo, tylko po co wtedy pakować się do Galerii Figurek? Iddqd - faktycznie, mógłbyś parę porad ze swego doświadczenia chłopakowi podesłać.