I LIGA PARADOX (Warszawa) - 4 x 2800 pts (pre - Arena)
Re: I LIGA PARADOX (Warszawa) - 4 x 2800 pts (pre - Arena)
Rozegrało się już 7 bitew - pozostaje już tylko czekać na pozostałe 9. 

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Czyli w końcu coś doszło? chociaż po pierwszej turze po stracie 20GG(!) naprawde zwątpiłem i dlatego wyszedłem (grałem wcześniej z Semim na waszym stole)Grichalk pisze:Ja 1248
Ironhead 878
Wychodzi 11:9 dla mnie
Ironhead, czy policzyłeś Wight Kinga za 125 punktów ze zniszczonej gwardii? Jeżeli nie to zmieni to wynik.
Semi wcale nie był taki biedny do 4 tury#helion# pisze:nono, ładnie, podzieliłeś los biednego Semiego, też zaoszczędził 25pts. za BSB i podobna ilość (w pts) mu zwiała, można to of course obejście dzięk magii Light, jest taki czary mary o numerze bodaj 3 w tym lorze

Glegutor:
Gwardia którą w pierwszej turze zdziesiątkowałem, udało mi się później doprowadzić do 1/4 stanu. Zabiłem mu wszystkie felbaty, jedne gule i w ostatniej turze Grave guardów (zostali najpierw rozstrzelani ostatniej turze - jakieś 7 modeli + wight king został), po czym z popychaczki dostali hordę wariorów i się sypneli. Udało mi się sprowadzić do 5 modeli szkiele, dzięki czemu i za nich dostałem połowę punktów.
Sam straciłem BSB, longów , jednych minerów i 3x ironów
Gwardia którą w pierwszej turze zdziesiątkowałem, udało mi się później doprowadzić do 1/4 stanu. Zabiłem mu wszystkie felbaty, jedne gule i w ostatniej turze Grave guardów (zostali najpierw rozstrzelani ostatniej turze - jakieś 7 modeli + wight king został), po czym z popychaczki dostali hordę wariorów i się sypneli. Udało mi się sprowadzić do 5 modeli szkiele, dzięki czemu i za nich dostałem połowę punktów.
Sam straciłem BSB, longów , jednych minerów i 3x ironów
u mnie z Thainem remis 10:10 z małymi (163) na moją korzyść, więc nie najgorszy początek ligi, oby rzuty były lepsiejsze