League Of Legends
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: League Of Legends
Grałem wczoraj jak było- fajna szybka mapka jednak niestety nie zbalansowana. Magowie na nie praktycznie nie istnieją, to jest mapa dla mobilnych offtanków
No, np trynda ownuje Ale niekoniecznie jest tak jak mówisz, na razie ludzie nie wiedzą jak w to grać i tylko lkatają sobie dookoła
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
jak na razie imo najlepsze:
- Shaco - duża mobilność, nice dmg nie boli to że nic nie robisz w tf
- LeBlanc - nice dmg i super mobilność
- Akali - tak jak wyżej
- Heime - jak ktoś powiedział świetny do obrony
- TF - zabawnie się przejmuje z ulti
- Shaco - duża mobilność, nice dmg nie boli to że nic nie robisz w tf
- LeBlanc - nice dmg i super mobilność
- Akali - tak jak wyżej
- Heime - jak ktoś powiedział świetny do obrony
- TF - zabawnie się przejmuje z ulti
Generalnie wswzyscy bohaterowie z niewidzialnościa są dobrzy. Świadczy o tym choćby ilość anty-stealth itemów
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dominion jest zajebisty glownie dlatego, ze nie ma lane phase wygladajacego identycznie jak w poprzednich 500 grach - farma, last hity, ew wytarte sciezki jungli do usranej smierci. Od razu jest czyste miesko.
Niewidki ssaja, singed z itemkiem dajacym oczka od mdmg zzera na sniadanie wszystko. Podobnie kaktus z defile czy mumu z placzem. Maaasaaa kontr + tanszy oracle.
Magowie z mocnym CC jada co chca przez pierwsze 10-15 min, potem ranged carry z escape mechanismem. Nie wiem skad to przekonanie o wyzszosci bruiserow na dominionie, last whisper/void staff sprawiaja, ze survi mozna o kant dupy rozbic. Przy 1-2 bruiserach/tankach na SR i koniecznosci wyeliminowania ad/ap carry sa rzadko skladane, ale na 4 bruiserow/tankow - wypas.
Ale fakt, ze pierwsze skrzypce na domionie gra noc bruiser.
Powrot do elo hell w s2 jest naprawde traumatycznym przezyciem... na 30 rankedow 9 porazek w takim stylu, ze zal mi dupe sciska, surr w 20 minucie przy wyniku 0-2/20-30. Jak mozna koga do 6 lvlu nafeedowac 7/0? Jak GP na topie moze do 20 minuty miec 0/7? Nie ogarniam tej kuwety... tez macie problemy z przebiciem bariery 1400?
Niewidki ssaja, singed z itemkiem dajacym oczka od mdmg zzera na sniadanie wszystko. Podobnie kaktus z defile czy mumu z placzem. Maaasaaa kontr + tanszy oracle.
Magowie z mocnym CC jada co chca przez pierwsze 10-15 min, potem ranged carry z escape mechanismem. Nie wiem skad to przekonanie o wyzszosci bruiserow na dominionie, last whisper/void staff sprawiaja, ze survi mozna o kant dupy rozbic. Przy 1-2 bruiserach/tankach na SR i koniecznosci wyeliminowania ad/ap carry sa rzadko skladane, ale na 4 bruiserow/tankow - wypas.
Ale fakt, ze pierwsze skrzypce na domionie gra noc bruiser.
Powrot do elo hell w s2 jest naprawde traumatycznym przezyciem... na 30 rankedow 9 porazek w takim stylu, ze zal mi dupe sciska, surr w 20 minucie przy wyniku 0-2/20-30. Jak mozna koga do 6 lvlu nafeedowac 7/0? Jak GP na topie moze do 20 minuty miec 0/7? Nie ogarniam tej kuwety... tez macie problemy z przebiciem bariery 1400?
ja mialem maks 1538 po czym przegralem z 8 gier w rzedu na zasadzie leave/feeder/leave/feeder, wiec stwierdzilem ze to pierdole i skasowalem konto teraz gram tylko okazjonalnie
a dominion w niezbyt mi sie podoba, troche to dla mnie zbyt chaotyczne
a dominion w niezbyt mi sie podoba, troche to dla mnie zbyt chaotyczne