W zwiazku z tym, ze nie zajmuje sie juz dyplomami i statuetkami za lige napisze, co trzeba zrobic:
1. Dyplomy - rok temu robil je Barbara, w tym roku tez wyrazil chec pomocy. (top 10 + najlepsi generalowie poszczegolnych armii) (trzeba Barbarze kase przelac na wydrukowanie)
2. Statuetki - rok temu Dalmar podobno odlal ich duzo, wiec nalezy sie z nim skontaktowac i pogadac, zeby podrzucil Rafixowi do malowania za kase (za top 3)
3. Deski pod statuetki - robil je Pasiak za kase, kontaktujcie sie z nim, albo skas indziej zalatwcie
4. Tabliczki na statuetki - trzeba 3 zrobic, pasujace wielkoscia do desek i statuetek
5. Budzet na ten sezon wynosi 494 zl, napiszcie komu mam przelac ta kase.
Dyplomy i statuetki
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Witam po dłużej roczniej nieobecności na tym forum
Nagrodami tzn. nr 2, 3 i 4 jak co roku się zajmę roku - jeśli ktoś ma szablony dyplomów z roku poprzdniego to niech oprzerabia tylko daty a ja całość mogę wydrukować. Nie ma aktulanie żadnego bardziej kumatego prgramu graficznego typu Corel więc mam prośbę o tego przerobienie Św. Barbarę to całość wydrukuje na DMP, gdzie zostanie to jak co roku wręczone.

Nagrodami tzn. nr 2, 3 i 4 jak co roku się zajmę roku - jeśli ktoś ma szablony dyplomów z roku poprzdniego to niech oprzerabia tylko daty a ja całość mogę wydrukować. Nie ma aktulanie żadnego bardziej kumatego prgramu graficznego typu Corel więc mam prośbę o tego przerobienie Św. Barbarę to całość wydrukuje na DMP, gdzie zostanie to jak co roku wręczone.
Ponawiam pytanie na czyje konto przelac kase.
odpowiem ja, bo na mnie to spadło
było 497zł
200zł Dalmar
100zł sw.Barbara
75zł Bigpasiak (wiem krewny Ci 5 zł jestem)
25zł Assur
pozostało 97zł
pozdrawiam
było 497zł
200zł Dalmar
100zł sw.Barbara
75zł Bigpasiak (wiem krewny Ci 5 zł jestem)
25zł Assur
pozostało 97zł
pozdrawiam
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.