Dyplomy i statuetki

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Dyplomy i statuetki

Post autor: Ziemko »

W zwiazku z tym, ze nie zajmuje sie juz dyplomami i statuetkami za lige napisze, co trzeba zrobic:

1. Dyplomy - rok temu robil je Barbara, w tym roku tez wyrazil chec pomocy. (top 10 + najlepsi generalowie poszczegolnych armii) (trzeba Barbarze kase przelac na wydrukowanie)
2. Statuetki - rok temu Dalmar podobno odlal ich duzo, wiec nalezy sie z nim skontaktowac i pogadac, zeby podrzucil Rafixowi do malowania za kase (za top 3)
3. Deski pod statuetki - robil je Pasiak za kase, kontaktujcie sie z nim, albo skas indziej zalatwcie
4. Tabliczki na statuetki - trzeba 3 zrobic, pasujace wielkoscia do desek i statuetek
5. Budzet na ten sezon wynosi 494 zl, napiszcie komu mam przelac ta kase.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Witam po dłużej roczniej nieobecności na tym forum :D

Nagrodami tzn. nr 2, 3 i 4 jak co roku się zajmę roku - jeśli ktoś ma szablony dyplomów z roku poprzdniego to niech oprzerabia tylko daty a ja całość mogę wydrukować. Nie ma aktulanie żadnego bardziej kumatego prgramu graficznego typu Corel więc mam prośbę o tego przerobienie Św. Barbarę to całość wydrukuje na DMP, gdzie zostanie to jak co roku wręczone.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Dyplomami się zajmiemy, dzięki :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ponawiam pytanie na czyje konto przelac kase.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

pm posłane
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Battes Rulezzz :)

Mam trochę dyplomów za ligę.. cześć osób nie odebrała... lub nikt nie chciał odebrać za nich :P

BTW odpuśćmy na next rok Top20.. Top10 styknie
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Tyrant
Mudżahedin

Post autor: Tyrant »

Takie male pytanie zadam jaką kwota została po odjęciu za statuetki i dyplomy co roku zawsze było napisane a w tym cisza

Tyrant
Mudżahedin

Ktos odpowie mi a to pytaie czy juz ie mamy skarbika????

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

odpowiem ja, bo na mnie to spadło
było 497zł
200zł Dalmar
100zł sw.Barbara
75zł Bigpasiak (wiem krewny Ci 5 zł jestem)
25zł Assur

pozostało 97zł
pozdrawiam
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Tyrant
Mudżahedin

dziekuje

ODPOWIEDZ