League Of Legends
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: League Of Legends
Też tak miałem na początku, ale da się to ogarnąć
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dlatego jak już mi zależy na wyniku to gram Ranked Premade 5v5, na luzie można wbić 1400 bez większej spiny, a Solo Q jest dla ogrów i flamerów
Polecam zebrać kumpli albo wejść na channel LFP, jak mi w wakacje zależało żeby zagrać zkimś ogarniętym, to podpiąłem się pod kilka teamów ze skandynawii, nikt nie robił problemu, siedzieliśmy na tsie i naparzaliśmy.
Mimo wszystko posiadanie TSa w tej grze to podstawa moim zdaniem.
A Dominion jest bardzo fajny - na pewno to jakieś wytchnienie od zwykłego classic game. IMO świetna sprawa, dzięki temu, że autorzy wprowadzają takie urozmaicenia gra się nie nudzi.
Oby tylko na tym nie poprzestali.. Osobiście czekam na jakiś dobry ARAM
Jedyne co w LoLu mnie czasem zawodzi to nowe Postaci, często wydaje mi się, że tworzy się je na szybkiego - byle zapchać content gry i wachlarz postaci do rankedów.
Zamiast kolejnych wariacji na temat archetypów Ad Carry itd. fajnie by było zobaczyć Championów w stylu Morphlinga, Pucka albo Void Walkera, którzy by coś wnieśli niestandardowego do gry, bo np. taka Leona nie jest dla mnie w żadnym wypadku emocjonująca - stun, shield, stun, stun. Wow..
Najbardizej obsysają typowe postaci do lane push, chociażby Mordekaiser, Support też właściwie jest pod znakiem zapytania - skuteczność takiej Lux też jest mega mała z moich obserwacji.
Polecam zebrać kumpli albo wejść na channel LFP, jak mi w wakacje zależało żeby zagrać zkimś ogarniętym, to podpiąłem się pod kilka teamów ze skandynawii, nikt nie robił problemu, siedzieliśmy na tsie i naparzaliśmy.
Mimo wszystko posiadanie TSa w tej grze to podstawa moim zdaniem.
A Dominion jest bardzo fajny - na pewno to jakieś wytchnienie od zwykłego classic game. IMO świetna sprawa, dzięki temu, że autorzy wprowadzają takie urozmaicenia gra się nie nudzi.
Oby tylko na tym nie poprzestali.. Osobiście czekam na jakiś dobry ARAM
Jedyne co w LoLu mnie czasem zawodzi to nowe Postaci, często wydaje mi się, że tworzy się je na szybkiego - byle zapchać content gry i wachlarz postaci do rankedów.
Zamiast kolejnych wariacji na temat archetypów Ad Carry itd. fajnie by było zobaczyć Championów w stylu Morphlinga, Pucka albo Void Walkera, którzy by coś wnieśli niestandardowego do gry, bo np. taka Leona nie jest dla mnie w żadnym wypadku emocjonująca - stun, shield, stun, stun. Wow..
Podpisuję się pod tym, imo noc ma mega moc na tej mapce.Vallarr pisze:Ale fakt, ze pierwsze skrzypce na domionie gra noc bruiser.
Najbardizej obsysają typowe postaci do lane push, chociażby Mordekaiser, Support też właściwie jest pod znakiem zapytania - skuteczność takiej Lux też jest mega mała z moich obserwacji.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Mnie najbardziej wkurza to, że jak ktoś dostanie dc na pierwsze 5 min, to jest po grze
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Lux akurat nieźle śmiga zważywszy ze ma CC spelle dzięki którym kupuje często cenne sekundy. Laser na tej mapie jest extra bo dzięki zmniejszeniu mapy, łatwiej pozwala wyciągac jakieś niedobitki starajace się zająć punkty. Osobiście lubie tez blitzcranka , bo dzięki swojemu rocket grabowi może wyciągać z punktów wroga jego postacie, lub wciągać w swoje.
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
Dokładnie. Spróbuj zająć jakikolwiek punkt, jak Ci lux zawraca dupe swoimi spelami No i oczywiście laser tż jest świetny, jak każde globalne ulti. Tak naprawdę bezużyteczne są tylko supporty typu soraka, sona, bo już na przykład ali wymiata
Alistar też jest fajny. Potrafi sam obronić tureta przed 3 kolesiami
daj mu AS i phage, a potem buduj któryś młotek. Generalnie dawaj mu itmy dmg+hp+ewentualnie trochę AS
Z nowych porzedmiotó na pewno warto mu kupić to coś, co daje bonus do przejmowania, jak też i wykrywanie niewidzialnych jednostek jak grasz np z eve.
Zwykle się ich nie kupuje Na początku najlepiej buty, a potem kompletować już lepsze itemy
Czy ja wiem, ja miałem dc na jakieś 5-7 minut ostatnio, po czym wróciłem do gry i wygraliśmyAndrzej pisze:Mnie najbardziej wkurza to, że jak ktoś dostanie dc na pierwsze 5 min, to jest po grze
Zależy od matchupu.
Ja nie czuję tej Lux, imo na pierwszy rzut oka najelpsi są championi ze speed boostem i typowy turret defence - heimer, ali, ewentualnie coś pokroju akali, katariny i nocturna czyli ultra szybkie zamiatanie. :p
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Najlepszy team imo to 2 towerblokerow typu ali i rammus, 2 zamiataczy typu trynda, akali, noc i 1 stealth żeby wymusić kasę na oracle
Pure ap nie ma sensu, bo schodzi od byle pierdnięcia. Ale hybrid z hp itemami już jak najbardziej.
Jasne, nie ma być tankiem, ale supr miękki też nie może być. Ot, tyle żeby nie mieli Cię na jednego hita
Ja właśnie ćwiczę eve na AD, jest niesamowita. Imo najlepszy asasin w grze, insta stealth daje niesamowite możliwości
Ja właśnie ćwiczę eve na AD, jest niesamowita. Imo najlepszy asasin w grze, insta stealth daje niesamowite możliwości