Kohortex: Wrocławskie Manewry 01.10.2011r. 2x1600 pkt
Re: Kohortex: Wrocławskie Manewry 01.10.2011r. 2x1600 pkt
Gokish prosze zaaktualizuj liste.
Tyrant pisze:Wpisz mnie odwiedzenia was będę grać sam albo nie wpisz vc i de
Pozdro
Dobrze pamietam ksywke, iz to Marcin D.??

dobrze 

The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
No to zapraszamy serdecznie MArcinku na browarka rowniez;)
Cześć!
Dostałem link do tego forum od Andrzeja. Kilka lat temu grałem troszkę w WFB.
Chciałbym wziąć udział w turnieju, ale słabo orientuję się w nowych zasadach (no ale do soboty przyswoję teorię).
Może ktoś potrzebuje pary na turniej albo chciałby podjechać do mnie do Fordonu i zagrać na nowych zasadach?
Mam armię bretońską i zalążek imperialnej.
Pozdrawiam gorąco,
Tomek
Dostałem link do tego forum od Andrzeja. Kilka lat temu grałem troszkę w WFB.
Chciałbym wziąć udział w turnieju, ale słabo orientuję się w nowych zasadach (no ale do soboty przyswoję teorię).
Może ktoś potrzebuje pary na turniej albo chciałby podjechać do mnie do Fordonu i zagrać na nowych zasadach?
Mam armię bretońską i zalążek imperialnej.
Pozdrawiam gorąco,
Tomek
MOLON LAVE
No żeby aż tak ciąć sojusze HE+WEGokish pisze: - Maksymalnie 55 jednostek z bronią zasięgową powyżej 24".

Dwa Dispel Scrolle odpadają ?Gokish pisze: - Zakaz dublowania magicznych przedmiotów .

EDIT ! Pytanie odnośnie bohatera w klocku gdzie dochodzi do złamania i klocek sojusznika ma przerzuty od jego BSB. Jednak bohater z drugiego sojuszu zgodnie z RB nie ma takich przerzutów. Jak to rozpatrujemy ? Ucieka sam bohater z oddziału jak nie zda za pierwszym razem ???

Naturalnie. To są te same dwa itemy więc odpadają.Heptun pisze: Dwa Dispel Scrolle odpadają ?
Jak bsb jest w klocku sojusznika który jest łamany daje normalnie przerzuty nań bo sam z tego korzysta [ pewnie LD też daje więc podwójnie spokoHeptun pisze:EDIT ! Pytanie odnośnie bohatera w klocku gdzie dochodzi do złamania i klocek sojusznika ma przerzuty od jego BSB. Jednak bohater z drugiego sojuszu zgodnie z RB nie ma takich przerzutów. Jak to rozpatrujemy ? Ucieka sam bohater z oddziału jak nie zda za pierwszym razem ???

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Na chwilę obecną:
1. Byro&Gokish
2. Szkapy dwie
3. Muchozol&??? (O&G+???)
4. Bulwko&Mishu
5. Heptun& DKdark
6. Pacek&Zawiej
7. Filup&Lubin
8. Pasiak&Piotr
9. futhus &Fumijako
10. Andrzej&Ziemko
11. Kudłaty&Krzysztof Derejski
12. Tyrant & Crovaxus
13. Pająk&Xet
14. Loki&Michał
15. Szmaja & Rabsp
16. Sasza & Wyrwena
Parę osób deklarowało się na 'być może' uzależniając to od par, dziewczyn itd. Czy coś Panowie wiecie w tej kwestii już bliżej?
1. Byro&Gokish
2. Szkapy dwie
3. Muchozol&??? (O&G+???)
4. Bulwko&Mishu
5. Heptun& DKdark
6. Pacek&Zawiej
7. Filup&Lubin
8. Pasiak&Piotr
9. futhus &Fumijako
10. Andrzej&Ziemko
11. Kudłaty&Krzysztof Derejski
12. Tyrant & Crovaxus
13. Pająk&Xet
14. Loki&Michał
15. Szmaja & Rabsp
16. Sasza & Wyrwena
Parę osób deklarowało się na 'być może' uzależniając to od par, dziewczyn itd. Czy coś Panowie wiecie w tej kwestii już bliżej?
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.