Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Tiger Brown
- Kradziej
spoko!Tomash pisze:Za twarzPawełek pisze:a za co Ci odebrali?Tomash pisze:Zdałem dziś egzamin na prawo jazdy! Za czwartym razem.
Nareszcie, kurna!
Bez jaj, zią, jeszcze w życiu prawka nie miałem
też robię i nawet nie liczę, że za 4 uda się zdać

nie znasz chyba życia
4 to bardzo ładny wynik 

Mnie się udało za siódmym razem dopiero. Zdawałem w Łodzi jeszcze zanim zamknęli połowę egzaminatorów za branie łapówek. 

A licky boom boom down!!!
LOL u nas w NS zdaj e się zazwyczaj po 2 razie.. oczywiście są też ekstrema ale w rzadkościb_sk pisze:Mnie się udało za siódmym razem dopiero. Zdawałem w Łodzi jeszcze zanim zamknęli połowę egzaminatorów za branie łapówek.

Warszawa to trudne miasto do zdawania egzaminu (zwłaszcza na Bródnie, gdzie jest miliard skrzyżowań i rond, a każde inne). A egzaminu "wyjazdowego" do Łomży, Ostrołęki czy Skierniewic nie chciałem, bo przecież jeździł i tak będę po Wawie 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Gdybyś był 7. na liście na SGH, informatykę na PW albo inne prawo na UW, to byś był Niezwykły 

u nas w rzeszowie 10 to minimum ]:->
jesli o prawojazdy chodzi
jesli o prawojazdy chodzi
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
http://www.google.com/language_toolsNehan pisze:!الله أكبر يا قذر الخنزير!
A dziąsło Cię nie swędzi, kolego?

:*Tomash pisze:http://www.google.com/language_toolsNehan pisze:!الله أكبر يا قذر الخنزير!
A dziąsło Cię nie swędzi, kolego?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
@Nehan
Serdeczne gratulacje
Witamy, witamy w progach naszej skromnej uczelni...
[powiedziała ta, co na germanistyce miała pozycję 1 na liście
]
@Wszyscy
I znów siedzę w kafejce, gdzie monitor napier... bije mnie po oczach [zapomniałam już, że kiedyś pracowałam na takich "skrzynkach"], czasu znów mam mało, a zdaje się, że znów mi naspamowali na Mordheim... generalnie wszystko jest ładnie, pięknie, a nawet pogoda się poprawiła. A jutro trzymajcie kciuki, bo będę gotować
jeśli Hak to przeżyje, to będzie mógł z czystym sumieniem mówić, że przeżył ze mną już wszystko
co prawda nie pierwszy raz gotuję ale tutaj będę miała spartańskie warunki w pogańskiej kuchni, a przepis wykracza poza dotychczasowe schabowe, naleśniki z pieczarkami i inne schaby z grilla czy kurczaki w marynacie... 
Hak żyje, ma się dobrze, siedzi w karnym [wydziale, nie zakładzie] jeszcze 2 tygodnie i wraca, a ja odwiedzam sąd i rozprawy [niestety ostatnio oskarżony się nie stawił
].
@SYKSTUS
Przyjedziemy w przyszłym tygodniu, prawdopodobnie w piątek, ok?
No i pozdrawiam tradycyjnie - Michał, czekamy!
Serdeczne gratulacje

[powiedziała ta, co na germanistyce miała pozycję 1 na liście

@Wszyscy
I znów siedzę w kafejce, gdzie monitor napier... bije mnie po oczach [zapomniałam już, że kiedyś pracowałam na takich "skrzynkach"], czasu znów mam mało, a zdaje się, że znów mi naspamowali na Mordheim... generalnie wszystko jest ładnie, pięknie, a nawet pogoda się poprawiła. A jutro trzymajcie kciuki, bo będę gotować

Hak żyje, ma się dobrze, siedzi w karnym [wydziale, nie zakładzie] jeszcze 2 tygodnie i wraca, a ja odwiedzam sąd i rozprawy [niestety ostatnio oskarżony się nie stawił

@SYKSTUS
Skavenblight pisze:@Nehan
Serdeczne gratulacjeWitamy, witamy w progach naszej skromnej uczelni...
[powiedziała ta, co na germanistyce miała pozycję 1 na liście]
@Wszyscy
I znów siedzę w kafejce, gdzie monitor napier... bije mnie po oczach [zapomniałam już, że kiedyś pracowałam na takich "skrzynkach"], czasu znów mam mało, a zdaje się, że znów mi naspamowali na Mordheim... generalnie wszystko jest ładnie, pięknie, a nawet pogoda się poprawiła. A jutro trzymajcie kciuki, bo będę gotowaćjeśli Hak to przeżyje, to będzie mógł z czystym sumieniem mówić, że przeżył ze mną już wszystko
co prawda nie pierwszy raz gotuję ale tutaj będę miała spartańskie warunki w pogańskiej kuchni, a przepis wykracza poza dotychczasowe schabowe, naleśniki z pieczarkami i inne schaby z grilla czy kurczaki w marynacie...
Hak żyje, ma się dobrze, siedzi w karnym [wydziale, nie zakładzie] jeszcze 2 tygodnie i wraca, a ja odwiedzam sąd i rozprawy [niestety ostatnio oskarżony się nie stawił].
@SYKSTUS
Wiesz co? Jakoś tak dziwnie bez Ciebie, mało stron przybywa w Niezwykłych

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: