Piekny pocisk po Gorkishu, szczegolnie pogrubiona czescFumijako pisze:Gokish bym rzucił Ci wyzwanie , ale pomimo tego , że bez wybrańców to WOCH'u nie lubisz z tego co pisałeś
No i moje doświadczenie jest zbyt wysokie, abyś mógł się ze mną mierzyć (~3 miechy)
15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocławek]
Re: 15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocław
Gokish pisze:(a woch straszny nie jest , kohorty z chosenami robią co chcą )
No racja, mój kolega płacze do dziś:)
Spróbuję się pozamieniać w robocie. Jak załatwię wolny piątek i niedzielę do śmigam... WoCh bez dwóch helek, czołgozenow i tym podobnych zabawek powinien Wam się spodobać...Heptun pisze:No bravo Fajnie, że czas znajdzieszGrolshek pisze:Dopiszcie mnie proszę.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
o w mordę ile ludziów - tyle chłopa to we Włocku nawet nie mieszka
A tak na poważnie to super że taki duży turniej sie szykuje, bijemy rekordy
A tak na poważnie to super że taki duży turniej sie szykuje, bijemy rekordy
No i dobrze, niech Ci co nie glosowali na master we Wloclawku zaluja, bo u Was takie imprezy.
Już załatwiłem wolną sobotę i niedzielę. W piątek stawiam się we Włocławku ! Wybrałem armię na samych najładniejszych figurkach więc może jakąs ocenę malowania maleńką byście zrobili dla klimaciarzy ?
CfffffaniaczekGrolshek pisze:Już załatwiłem wolną sobotę i niedzielę. W piątek stawiam się we Włocławku ! Wybrałem armię na samych najładniejszych figurkach więc może jakąs ocenę malowania maleńką byście zrobili dla klimaciarzy ?
Zajmuję kilka miejsc od końca to jakiś bonusik by się przydał za klimaciarską rospę powergamerzyZiemko pisze:CfffffaniaczekGrolshek pisze:Już załatwiłem wolną sobotę i niedzielę. W piątek stawiam się we Włocławku ! Wybrałem armię na samych najładniejszych figurkach więc może jakąs ocenę malowania maleńką byście zrobili dla klimaciarzy ?
Dobre ;]Grolshek pisze:Zajmuję kilka miejsc od końca to jakiś bonusik by się przydał za klimaciarską rospę powergamerzyZiemko pisze:CfffffaniaczekGrolshek pisze:Już załatwiłem wolną sobotę i niedzielę. W piątek stawiam się we Włocławku ! Wybrałem armię na samych najładniejszych figurkach więc może jakąs ocenę malowania maleńką byście zrobili dla klimaciarzy ?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Gokish pisze:szalejemy i kolejny czelendż rzucę (oczywiście jak można )
Nie chcę grać z WoCHem (bo 3+ ward jest dla gupków )
Z kimś kto gra DF/EMP/BRE
I abym nie grał z tą osobą nigdy jeszcze
I ma być fajna rozpiska bo ma być ^^
(I moja odpowiedź :
NIE ZAGRAM Z TOBĄ SMERFASTER)
podbijam Nie Michał nie zagram z tobą
Gokish Power Ranger, to może ze mną zagrasz Nie mam za dużo doświadczeń z lizakami więc prawie jak byś z noobem grałGokish pisze:Gokish pisze:szalejemy i kolejny czelendż rzucę (oczywiście jak można )
Nie chcę grać z WoCHem (bo 3+ ward jest dla gupków )
Z kimś kto gra DF/EMP/BRE
I abym nie grał z tą osobą nigdy jeszcze
I ma być fajna rozpiska bo ma być ^^
(I moja odpowiedź :
NIE ZAGRAM Z TOBĄ SMERFASTER)
podbijam Nie Michał nie zagram z tobą
Zakładam raczej ogarnianie tego turnieju niż grę lecz gdyby było "nieparzyście" ......... to i tak mam umówiony czelendż z Pasiakiem Może next timeGrolshek pisze:Heptun może rewanżyk za Toruń ? Chosenów nie mam, helka tylko jedna...
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Ja jednak odpadam, bo pracuje.