Masz na myśli ze gift nie moze byc wziety 2x przez tego samego demona?Khumanor pisze:tak też nie wiem czemu GW zabrało taką przewagę demonów, jak dublowanie itemów, szkoda
Demony 2800- Arena
Re: Demony 2800- Arena
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie, przez kiluSoulferin pisze:Masz na myśli ze gift nie moze byc wziety 2x przez tego samego demona?Khumanor pisze:tak też nie wiem czemu GW zabrało taką przewagę demonów, jak dublowanie itemów, szkoda
Nie znam się na demonach ale powoli sobie o nich czytam. To, że gifty nie moga się powtarzać na tym samym demonie już doczytałem. Z tego co napisałeś widzę, że jeden gift może być wzięty raz - gdzie to jest być napisane? Z góry dzięki za odpowiedź.Khumanor pisze:nie, przez kiluSoulferin pisze:Masz na myśli ze gift nie moze byc wziety 2x przez tego samego demona?Khumanor pisze:tak też nie wiem czemu GW zabrało taką przewagę demonów, jak dublowanie itemów, szkoda
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nic nie pisałem o braniu jednego gifta kilka razy na jednym demonie, tym bardziej nie pisałem że jednego gifta można brać tylko raz, może jedynie budzić wątpliwość słów " tak też nie wiem czemu GW zabrało taką przewagę demonów, jak dublowanie itemów, szkoda " która się odnosi do tego co KrzysiekW mówił o bannerach i erracie GW
proszę o dokładniejszą lekturę
No spoko. Poprostu połączyłem zdania i wyszło mi, że odpowiedziałeś, że jeden gift nie może być wzięty przez "kilku demonów".Khumanor pisze:nic nie pisałem o braniu jednego gifta kilka razy na jednym demonie, tym bardziej nie pisałem że jednego gifta można brać tylko raz, może jedynie budzić wątpliwość słów " tak też nie wiem czemu GW zabrało taką przewagę demonów, jak dublowanie itemów, szkoda " która się odnosi do tego co KrzysiekW mówił o bannerach i erracie GW
No to teraz mam dylemat
Albo rozpiska z Plagusami+Herald lub Standard ale zamiast horrorkow Nurlingi :]
Jeszcze nad GUO sie zastanawiam czy grać tak jak wcześniej czyli Armor+coś tam czy może jednak zostawić ten mieczyk na nim do ubijania gdyby coś jakichś potworków dziwacznych.
Albo rozpiska z Plagusami+Herald lub Standard ale zamiast horrorkow Nurlingi :]
Jeszcze nad GUO sie zastanawiam czy grać tak jak wcześniej czyli Armor+coś tam czy może jednak zostawić ten mieczyk na nim do ubijania gdyby coś jakichś potworków dziwacznych.
Daemons, X-Wing & Black Tea
Moja chyba Finalna wersja
Great Unclean One @ 550.0 Pts
General; Magic Level 1; Lore of Nurgle; Flail
Pestilent Mucus [25.0]
Trappings of Nurgle [50.0]
Stream of Bile [25.0]
Herald of Tzeentch @ 165.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Shadow
Master of Sorcery [25.0]
Spell Breaker [25.0]
Herald of Nurgle @ 165.0 Pts