HDcja - kolejne szkice
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no no rob go ]:-> niemozemy sie doczekac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
O! Syberia? 
Byłaby z nich świetna klimatyczna gwardia imperialna!

Byłaby z nich świetna klimatyczna gwardia imperialna!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Chuck Norris
Ave
Zgodzę się z Toamshem, kiedyś taki projekt zajął wysokie miejsce na golden demonie, dwóch imperial-niemców ciągnęło działko, super
Zgodzę się z Toamshem, kiedyś taki projekt zajął wysokie miejsce na golden demonie, dwóch imperial-niemców ciągnęło działko, super
ten proekt akurat ma szczęście - ja robiłem tylko szkice, a figurki zlecaliśmt
więc wszystkie są zrobione, ale nie dawałem tu, bo nie ja rzeźbiłem (poprawiałem trochę) ale w summie...
trzeba rzecz promowac, no nie?
Dam dziś wieczór, a po 24:00 pokażę Marcinowi (nie Zahorowi, leniowi gumosilowemu:))

trzeba rzecz promowac, no nie?
Dam dziś wieczór, a po 24:00 pokażę Marcinowi (nie Zahorowi, leniowi gumosilowemu:))
Szacun za szkice, są zajefajne!!!!!!!!!!
Jeżeli zrobisz coś takiego z GS-u to postawie sobie w domu mały ołtarzyk, przed którym będę się modlił codziennie zanim złapię się za GS o przychylność w modelowaniu

Jeżeli zrobisz coś takiego z GS-u to postawie sobie w domu mały ołtarzyk, przed którym będę się modlił codziennie zanim złapię się za GS o przychylność w modelowaniu

otóż niestety, Marcin (ojciec "Syberii", bo ja jestem najwyżej wujkiem) prosił bym nie pokazywał Greenów, a dopiero odlewy, więc czekacie jeszcze 2 tygodnie, póki co, pokażę szkice, a dziś wieczorem obgadam, co można pokazać (Marcin zrobił sporo pojazdów, czołgi średnie, ciężkie legkie, kawalerię mechaniczną nawet wykombinował, ale bez jeźdźców narazie - nie mam czasu szkiców zrobić - moja wina 

Czapki są głupie, jak w tym mozna walczyć... Do tego wyglądają komicznie. Zamiast ponurych brodatych wojowników są ziemniakonose metrowe klałny.
A taki hełm - od razu widać że mrok i zło i w ogóle. Wyglądają konkretnie.
Niszcz czapki! 100% nienawiści!
A taki hełm - od razu widać że mrok i zło i w ogóle. Wyglądają konkretnie.
Niszcz czapki! 100% nienawiści!