Pre Arena WARSZAWA 01.10.2011 Single 2800
Re: Pre Arena WARSZAWA 01.10.2011 Single 2800
Jakie było top3?
+1Esco pisze:Ja tak trochę z innej beczki, a mianowicie mam taki mały apel do warszawskiego środowiska battlowego: MYJCIE DUPĘ!!! To nie jest żart. Dziś na Narbutta waliło tak, że aż mi się t-shirt sam pogniótł. A najbardziej żenujące jest to, że najwięcej much zlatywało się nie do małolatów, a do pewnego starszego pana, którego przez grzeczność nie wymienię tu z nazwiska. Weźcie, ogarnijcie się z higieną osobistą i strzelcie se prysznic przed turniejem albo zainwestujcie w antyperspirant, bo wszyscy mamy dość waszych egzotycznych wyziewów.
Chciałem podnieść inną kwestię niż brudne dupy. Patrząc wstecz już od końcówki 7 ed. gramy na coraz większę formaty (2000->2250->2350->2500->2800), a czas przewidziany na turniej nie zwiększa się. Niby 20dziestki piechoty zwiększają się do 40 , ale nawet samo rzucanie kośćmi wymaga więcej czasu. Nie wiem czy jest to tylko mój problem, ale pomijając Blood and Glory na ostatnie 7 bitew może w przypadku dwóch zagrałem pełne 6 tur. Może warto by rozważyć czy następnego turnieju nie zacząć wcześniej np zapisy 8.30-9.
To co napisałem na tylko pośredni związek z dzisiejszymi karniakami
+1Thain pisze:Chciałem podnieść inną kwestię niż brudne dupy. Patrząc wstecz już od końcówki 7 ed. gramy na coraz większę formaty (2000->2250->2350->2500->2800), a czas przewidziany na turniej nie zwiększa się. Niby 20dziestki piechoty zwiększają się do 40 , ale nawet samo rzucanie kośćmi wymaga więcej czasu. Nie wiem czy jest to tylko mój problem, ale pomijając Blood and Glory na ostatnie 7 bitew może w przypadku dwóch zagrałem pełne 6 tur. Może warto by rozważyć czy następnego turnieju nie zacząć wcześniej np zapisy 8.30-9.
Turniej był fajny mimo, że zaliczyłem ogólnie rzecz biorąc bęcki;).
Chwała za to, że nie Euro. Możliwości nowych pojawiło się sporo, gra się zrobiła dużo ciekawsza. Nie, żebym był zwolennikiem zasad Arena, ale turniej ten to naprawdę miła zmiana do tego, co było .
Zasady Euro już mi się znudziły, a zwalczanie magii wampirzej, czy nadprogramowe zdobywanie PD w ilości 5 kości jakoś mi nie przeszkadzało.
Dziękuje i na pewno wpadnę jeszcze nie raz;)
Chwała za to, że nie Euro. Możliwości nowych pojawiło się sporo, gra się zrobiła dużo ciekawsza. Nie, żebym był zwolennikiem zasad Arena, ale turniej ten to naprawdę miła zmiana do tego, co było .
Zasady Euro już mi się znudziły, a zwalczanie magii wampirzej, czy nadprogramowe zdobywanie PD w ilości 5 kości jakoś mi nie przeszkadzało.
Dziękuje i na pewno wpadnę jeszcze nie raz;)
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Dzięki za turniej.
Kalesoner, prośba o wyniki.
Kalesoner, prośba o wyniki.
- swieta_barbara
- habydysz
No i zobacz karwasz, udalo sie wreszcie dzieciakom jakis turniej wygrac. Brawo Kalafior!
turniej naprawdę ok. Kaleson jeszcze chce je robić to aż cud. Trochę trza mu pomóc w tym całym bajzlu, aby jeszcze mu się chciało parę latek, szkoda że nie każdy odniósł blaty po swoich bitwach ale cóż taki urok już
pozdrawiam przeciwników i wszystkich uczestników
pozdrawiam przeciwników i wszystkich uczestników
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
100wka do ligi, wystarczy
Dzięki za graty, za spoko turniej, przyjemne bitwy.
Faktycznie coś z tym czasem na bitwy jest nie tak patrząc na ilość przyznanych karniaków.
Dzięki za graty, za spoko turniej, przyjemne bitwy.
Faktycznie coś z tym czasem na bitwy jest nie tak patrząc na ilość przyznanych karniaków.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Jak się chce grać i wygrywać bitwy na taki format, trzeba się nauczyć szybko grać. Zagrałem cztery, pięć i sześc tur w kolejnych bitwach. Wszystkie bitwy były przedłużane, karniaków połowę i tak kasowałem przy oddawaniu wyników. Wiele osób się spóźniło na pierwszą bitwę, a paringi były gotowe już o 9.30, co wpłynęło na kolejne opóźnienia.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Kaleson, zgłoś wyniki prosze, bo widzę, że Legionowo już jest w rankingu, a wczesniejszego turnieju nie ma.
pozdr
pozdr
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole