I Wrocławska Liga WFB
Re: I Wrocławska Liga WFB
ja moge grac keidy chce ale Zell ma dyzury i tylko wtorek mu pasuje
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
Ja gram jutro z marcinsem. Marys tak zeby nie bylo zagrajcie teohammera jak wojtusia do niedzieli nie ma. Mailami sobie mapki z ruchami wysyłajcie i grajcie ma czysta statystyke. Bo tak to zawsze komus cos wypadnie i jak ma tydzien zajety to dostanie 5 pkt a mogl zrobic 20 i udupi go to na caly turniej...
Dymitr wygrał z Kuyash'em 16:4
gram jak warzywo przez ropze ze stratega. nie moglem przez gapiostwo ze 4 szarz kluczowych wykonać:/
Dzięki za świetną bitwę!
gram jak warzywo przez ropze ze stratega. nie moglem przez gapiostwo ze 4 szarz kluczowych wykonać:/
Dzięki za świetną bitwę!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
kpinaJarekK pisze:Ja gram jutro z marcinsem. Marys tak zeby nie bylo zagrajcie teohammera jak wojtusia do niedzieli nie ma. Mailami sobie mapki z ruchami wysyłajcie i grajcie ma czysta statystyke. Bo tak to zawsze komus cos wypadnie i jak ma tydzien zajety to dostanie 5 pkt a mogl zrobic 20 i udupi go to na caly turniej...
dla mnie przedłożenie terminu jest nie sportowe, to już lepiej ustalmy że gramy od wtorku do wtorku, bo i tak się nie wyrobią zomki znowu
Pytałem się 10 razy czy gramy dalej w 3 turze, ale mając jedną lancę stwierdziłeś, że to bez sensu.Thomas pisze:jesteś morrok jednak czarny, to że odechciało mi się z Tobą grać a sam narzekałeś że Ci się śpieszy nie oznacza że wygrałeś w 3 tury maską...
Gdybym się nie dopytywał, to zachowałbym się źle. Tymbardziej mnie teraz dziwi, że masz jakieś pretensje do mnie.
Wyniki
1. Marcins vs Jarekk 18:2
2. Khumanorr vs Bałagan 6:14
3. Maryś vs Wojtuśś 20:0
4. Thomas vs Morrok 0:20
5. Golonka vs Mike 15:5
6. Dymitr vs Kuyash 16:4
7. Szarańczak vs Termi 15:5
8. Zell vs Maciom 11:9
Parringi runda druga: (zwałowane przez przebieg sytuacji)
Morrok vs Marcins 20:0
Marys vs Dymitr
Golonka vs Szarańczak
Bałagan vs Zell
Maciom vs Khumanor 9:11
Mike vs Termi
Kuyash vs Jarekk
Thomas vs Wojtuś
1. Marcins vs Jarekk 18:2
2. Khumanorr vs Bałagan 6:14
3. Maryś vs Wojtuśś 20:0
4. Thomas vs Morrok 0:20
5. Golonka vs Mike 15:5
6. Dymitr vs Kuyash 16:4
7. Szarańczak vs Termi 15:5
8. Zell vs Maciom 11:9
Parringi runda druga: (zwałowane przez przebieg sytuacji)
Morrok vs Marcins 20:0
Marys vs Dymitr
Golonka vs Szarańczak
Bałagan vs Zell
Maciom vs Khumanor 9:11
Mike vs Termi
Kuyash vs Jarekk
Thomas vs Wojtuś
Ostatnio zmieniony 7 paź 2011, o 19:19 przez Dymitr, łącznie zmieniany 2 razy.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.