PYTANIA ODNOŚNIE ZASAD TOMB KINGS
Moderator: Shino
-
- Chuck Norris
mam pytanie bo grywam z TK:
Czy zgodnie z zasadą "if you roll a misfire, or if for any reason some of the models in the unit cannot be placed, then the unit does not emerge. Instead remove the marker and roll on the mishap table." rzuca się na mishap table jeżeli odział lub jego część wypadnie za stół?
Czy zgodnie z zasadą "if you roll a misfire, or if for any reason some of the models in the unit cannot be placed, then the unit does not emerge. Instead remove the marker and roll on the mishap table." rzuca się na mishap table jeżeli odział lub jego część wypadnie za stół?
-
- Chuck Norris
w opisie jest napisane że marker kładzie się 1 cal od imposibble terrain.
mi chodzi o sytuację w której kładziesz marker 1 cal od imposible terrain a odział i tak wychodzi poza stół bo musi być np cal od innych jednostek itp.
w opisie jest napisane tylko o przesuwaniu o 1" markera a nie odziału.
mi chodzi o sytuację w której kładziesz marker 1 cal od imposible terrain a odział i tak wychodzi poza stół bo musi być np cal od innych jednostek itp.
Jak stalkery strzelaja w czołg?
oddział przykładasz dowolną krawędzią do markera i wystawiasz w dowolnej legalnej formacjiscoutmaster pisze:w opisie jest napisane że marker kładzie się 1 cal od imposibble terrain.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
No właśnie... Dlaczego miałoby tak być? Z tego co pamiętam, czołg to rydwan. Rydwany przejmują inicjatywę od załogi?Domino pisze:Przeciwko I ziutka u góry, na 6 go ranią z tego co pamiętam.
- RobiChaos666
- "Nie jestem powergamerem"
Sorry za spam na temacie nie powołanym do tego ale gdzie jest temat z opisem klimatu tej armi i jej charakterystyce?
- RobiChaos666
- "Nie jestem powergamerem"
jak chciałem zrobić to kludka,bo już istnieje