Legionowo 08.10 Pre-Arena- Zmiana Miejscówki!!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Re: Legionowo 08.10 Pre-Arena- Zmiana Miejscówki!!

Post autor: Rince »

Spoko turniej. Wybralem sie pomimo przeziebienia, ale nie zaluje. Chlopaki maja naprawde przyjemna miejscowke. Obessalem w BG z Wochem do 2. Oblana panika 9reroll na klocku z bsbkiem - nara za stol, a potem na kuszach i dziekuje dobranoc :) Z Wujkiem remisik, z Helionem 20. Wszystkie bitewki bardzo fajne.. No i pierwszy raz gralem z bretka bez warda :twisted:

Gratki dla Jacka!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Trubas
Falubaz

Post autor: Trubas »

Wyniki:

1. Jacek
2. Artur
3. Kalafior
4. Daw
5. Gasior
6. Kacper
7. Debek
8. Duke
9. Grichalk
10. Voodoo
11. Koziol
12. Lipti
13. Trubas
14. Rince
15. Paulinka
16. Przemcio
17. Stachu
18. Sill
19. Esco
20. Arbiter
21. Milo
22. Łukasz Jachimowicz
23. Kielon
24. Artur Junior
25. Pocisk
26. J.B.
27. Helion
28. SYsek
29. Och Karol

Dziękuję bardzo wszystkim za przybycie. Szczególne podziękowania dla Karola, Stacha i Krzyśka za pomoc w ogarnięciu turnieju, oraz Voodoo, Jacka oraz Arbitra za pomoc w sprzątaniu.
Gratki dla Jacka.

Pozdro i do zobaczenia na następny turnieju w Legionowie 8)
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:

Zawsze chciałem być w Nemezis :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Dzięki dla Pociska, Kozła i Artura za świetne bitewki - bardzo emocjonujące bo "Bóg kości" chulał w każdej bitwie i przewracał nieoczekiwanie wynik bitew -
Man of the Match: Hydra która ustała dwie fazy walki z moją gwardią - najpierw wtubiłem 16 ran, a w drugiej 14 ran... z tych wszystkich ran oblanych regeneracji = 4! :twisted: Szacun Kozioł! :)

Gratulacje dla Jacka! Stało się jak chciałeś - mój wynik około remisu z AS-em i Grichalka 15:5 zrobiło Ci dzień - Paradox zawsze wspiera Pavulon :D ;) Jeszcze raz graty - zasłużone zwycięstwo - znów na pierwszym miejscu Terrorgheisty :)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Rince pisze:Spoko turniej. Wybralem sie pomimo przeziebienia, ale nie zaluje. Chlopaki maja naprawde przyjemna miejscowke. Obessalem w BG z Wochem do 2. Oblana panika 9reroll na klocku z bsbkiem - nara za stol, a potem na kuszach i dziekuje dobranoc :) Z Wujkiem remisik, z Helionem 20. Wszystkie bitewki bardzo fajne.. No i pierwszy raz gralem z bretka bez warda :twisted:

Gratki dla Jacka!
Statystyka Ci siada :wink:

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Również dzięki orgom za turniej i przeciwnikom za bitewki ;)

Najpierw się posmerałem minorowo ze skavenami, potem ulubione B&G i ulubiony wynik na krasiach arbitra, a na koniec krasie Grishalka i niestety 15:5, a 18ka dawała pierwsze ;) cóż...

Mam żal o tę bitwę nie z powodu, że źle zagrałem, coś nie poszło po mojej myśli, kosci płatały figle czy przeciwnik był niemiły. Wszystko było w porządku oprócz tego, co zawsze wkurwia mnie najbardziej, czyli interpretacji zasad, uściśleń jednych, uściśleń drugich. Byłem przekonany, że grając na polskie uściślenia mogę spokojnie rozwinąć kreskę ponad dwukrotny MV, gdyż takie ograniczenie było w euro faqu, a nie w polskim, ale wyszło inaczej. Szkoda, bo była to szarżą, której nie musiałem wykonywać, a spokojnie dojść sobie do kowadła, mówi się trudno i pozostaje tylko chyba grupowo zaapelować do listy sędziowskiej, aby jednak wzięła się do roboty i ujednoliciła sprawy, które tego wymagają ;)

pozdrawiam ;)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Teraz w sumie patrzę, że jednak poprawiłem najgorszy wynik z lokala o 7 punktów, więc dobre i to ;)

A sprawę double movement poruszyłem w temacie o zasadach i na forum euro repy.
Nie chodzi o ciśnienie, tylko po prostu chcę wiedzieć jak mam grać, bo to mnie najbardziej denerwuje, że raz jest sędziowane tak, a raz inaczej.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Też dzięki za fajny turniejik moje bestie w końcu coś powalczyły... Mały minorek z O&G na początku potem zmaskowałem Skaveny w B&G i dostałem maskę od VC'tów... mogło być z nimi lepiej ale niestety troszkę źle się ustawiłem i terror gej wleciał mi w srodek armii i związał potem od boku najważniejszy klocek a ja zapomniałem zrobić reforma :evil:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Mega fajny turniej, bardzo się cieszę, ze pojechałem. Dzięki dla przeciwników, Heliona za naprawdę ciekawą i wyrównaną bitwę, Dębka za pokaz bretońskiego blitzkriegu i Karola że z takim spokojem znosił moje 11-ki na bramach :D Pozdro dla orgów i niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi :P

Awatar użytkownika
Sill
Falubaz

Post autor: Sill »

fajny turniej :) czekam na następne
miałem 3 miłe bitwy bez ciśnienia, bardzo mi się podobało
Obrazek

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Aha, jakby jakimś cudem znalazł się srebrny ipod nano, to mój :P Dla uczciwego znalazcy nagroda :D
Ostatnio zmieniony 9 paź 2011, o 15:51 przez Esco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

A dwa traye na dwie 20-tki po 10-ciu w szeregu to moje...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Trubas
Falubaz

Post autor: Trubas »

Daw pisze:A dwa traye na dwie 20-tki po 10-ciu w szeregu to moje...
Traye się chyba znalazły :) Ale ipoda nie widziałem #-o
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:

Zawsze chciałem być w Nemezis :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Och Karol
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Och Karol »

Esco pisze:Aha, jakby jakimś cudem znalazł się srebrny ipod nano, to mój :P Dla uczciwego znalazcy nagroda :D
Na koniec naszej bitwy na pewno go miałeś. Srebrny nano 4gen. Przeszukaliśmy dokładnie salę po turnieju, niestety musiałeś go zgubić w drodze do domu. :cry:
Daw pisze:A dwa traye na dwie 20-tki po 10-ciu w szeregu to moje...
Mam oba. Umówimy się jakoś i ci je zwrócę, albo dam trubasowi. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

No wiem wiem że go miałem, ale w domu już go nie mam, myślałem że mi wypadł na sali jak nosiliśmy blat :P

ODPOWIEDZ