Figurkowy Hyde Park
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Figurkowy Hyde Park
o.o Nienawidzę Cię ... xDD
Piękne uzupełnienie kolekcji !! jestem cholernie zazdrosny !!
Piękne uzupełnienie kolekcji !! jestem cholernie zazdrosny !!
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szacun. Faktycznie, nie chcę wiedzieć , jaki był koszt tych figsów
.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czy ktoś mógłby wrzucić linka lub fotkę 6-ed. boltthrowera - tego na kółkach?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Właśnie o tego mi chodziło. I jeszcze całkiem fajnie pomalowany
. Thx.

w zależności od kogo kupujesz BT, wzory mogą się różnić kołami (3 plastikowe wzory).
ciężko określić, które były montowane oryginalnie (pewnie wszystkie, w zależności od dostępności i stanu w magazynach
)
a i jest jeszcze luźny bolt w komplecie
ciężko określić, które były montowane oryginalnie (pewnie wszystkie, w zależności od dostępności i stanu w magazynach

a i jest jeszcze luźny bolt w komplecie

...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mam już całość, dokupiłem koło i pomału wezmę się za malowanie boltka. Faktycznie jest luźny bolt
.
CZY KTOŚ COŚ W KOŃCU NAPISZE NT. RZEKOMEGO WHITE DWARFA PARĘ POSTÓW POWYŻEJ

Może właściciel posta - co Ty na to?

CZY KTOŚ COŚ W KOŃCU NAPISZE NT. RZEKOMEGO WHITE DWARFA PARĘ POSTÓW POWYŻEJ

Może właściciel posta - co Ty na to?
Ostatnio zmieniony 13 paź 2011, o 20:25 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
nowy White Dwarf subskrypcyjny... omg baaardzo pasuje do mojej koncepcji Dwarfów... (gdzie tu ikonka zakochanego Dwarfa??!!??!)

Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurna , świetny jest. Najlepsza jest papuga w czapce
W jaki sposób można go nabyć?

1) oficjalnie: dostajesz go gdy wykupisz prenumeratę WhiteDwarfasmiejagreg pisze:Kurna , świetny jest. Najlepsza jest papuga w czapceW jaki sposób można go nabyć?
2) nieoficjalnie: za jakiś czas na ebay/allegro
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ja staram sie "upolowac" white dwarfa z zeszlego roku za prenumerate WD.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
nie wie ktoś gdzie dorwać takie tarcze :

"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
Witam, widzę że ludzie chwalą się swoimi zakupami to i ja się pochwalę
Oto moje nowe ludki:

Mam problem z command groupem do tych ironbreakerów. Przeczesałem wszystkie katalogi etc i nadal nie wiem jak wygląda muzyk oraz sztandar do tego odziału. Na tej fotce za championa na razie wziąłem kapitana z "the dragon company" (chyba tak to się nazywało), muzyk jest z clansmenów a sztandar chyba od thunderersów, wszyskto z końca lat 80tych/ początki 90. Jest ktoś w stanie pokazać jak wyglądał ten command?
Z góry dzięki,
Felu

Mam problem z command groupem do tych ironbreakerów. Przeczesałem wszystkie katalogi etc i nadal nie wiem jak wygląda muzyk oraz sztandar do tego odziału. Na tej fotce za championa na razie wziąłem kapitana z "the dragon company" (chyba tak to się nazywało), muzyk jest z clansmenów a sztandar chyba od thunderersów, wszyskto z końca lat 80tych/ początki 90. Jest ktoś w stanie pokazać jak wyglądał ten command?

Z góry dzięki,
Felu
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
hmm, w takim razie muszę się zastanowić czym ich zastąpić. Championa zostawię imperialnego, fajnie się komponuje z oddziałem. Niestety wybór muzyków z tego okresu jest ograniczony a nie chcę mieć takiego samego muzyka w thunderersach rangersach i teraz w ironach ;/ Myślałem nad tym:

Niestety, w tym momencie się nie orientuję jak rzadki jest ten wzór. Jakieś pomysły?

Niestety, w tym momencie się nie orientuję jak rzadki jest ten wzór. Jakieś pomysły?

to całkiem rzadki wzór. i jeden z bardziej pożądanych, jak cała ta seria Maraudera (MM15): http://www.solegends.com/marauder/mm15dwfreg.htm
a co do commandów jeszcze, to stare dwarfy cierpią na niedobór dedykowanych grup dowodzenia dla wszystkich prawie oddziałów specjalnych.
ja u siebie mam zamiar skonwertować sztandar - używając clansmana z dzikiem na hełmie, który trzyma dwuręczny topór (zastępując końcówkę broni sztandarem od długobrodego i zmieniając zwieńczenie na inne).
a co do commandów jeszcze, to stare dwarfy cierpią na niedobór dedykowanych grup dowodzenia dla wszystkich prawie oddziałów specjalnych.

ja u siebie mam zamiar skonwertować sztandar - używając clansmana z dzikiem na hełmie, który trzyma dwuręczny topór (zastępując końcówkę broni sztandarem od długobrodego i zmieniając zwieńczenie na inne).

...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie szkoda Ci było clansmana?
Ponawiam pytanie - co to za figs?
http://i636.photobucket.com/albums/uu86 ... CF3883.jpg
Ponawiam pytanie - co to za figs?
http://i636.photobucket.com/albums/uu86 ... CF3883.jpg