Dzida Laserowa Pre Arena-Wrocław 08.10.2011.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Re: Dzida Laserowa Pre Arena-Wrocław 08.10.2011.

Post autor: wychwa »

No powiedzmy heheh :) nie no trzeba ćwiczyć i tyle ;]

Co do rozpy to miałem 2x45 halabrdników + po jednej detce 5 milicjantów , 30 flagusi , czołg , 5 lekkiej , kapitan na pegazie z kaszkietem , mag lvl 4 z luckstone , mag lvl 1 z dispel scrolem (magia światła) , 2 mortary , 2 armatki , rakietnica + inżynierek ;] , altarek z lusterkiem, i lektorek na piechotce z dwurakiem w halabardnikach (4 kostki do dispela )

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Turniej bardzo fajny. Dzięki wszystkim przeciwnikom za bitwy. Maciomowi za lekcję pokory :D, Golonce za jego rzuty (pierwszy raz w życiu brejknąłem Slana BSB ze stubbornem), Marcinsowi za wyrozumiałość dla wygłupów moich tokenów.
Rozpą się nie chwalę, bo przez moje gapiostwo muszę ją przebudować.
I wszystkim uczestnikom za dotarcie wielkie dzięki.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

yea! pierwszy raz w 1 połowie tabeli na tak dużym turnieju :)

1 bitwa z miechem - najlepsza bitwa jaka grałem! zero spin zero wrzasków tylko spokojne ruchy i milion kmin w głowie!!!

2 bitwa z mikiem - troche pogadaliśmy o życiu, troche pograliśmy ale żę było B&G to po 10:10 dostaliśmy :)

3 bitwa nie było mnie a chetnie bym zagrał... trudno takie życie...

Turniej SUPER!

Maryś san wygrał z pomocą Khuman san i rzutów golony :D
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Tak, Golonka potrafi rzucać. Dzięki niemu wiem już, że z 3 hitów raniących na 2+ z przerzutem zadaje się zazwyczaj 0 ran.
Kumek pomógł i pożyczył mi gumkę do włosów, dzięki czemu przestałem wyglądać jak kelner z 20-lecia międzywojennego.
W gumce Kumek zawarł część swego szaleństwa, które sprawiło, że wykonałem 2 głupie szarże i przepchnąłem 2 abomki :D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

termi
Chuck Norris

Post autor: termi »

Marys pisze:Uważam, że jeśli powiedziane było, że Jarekk dostaje 13 i wtedy się zawinął to powinen dostać 13 i tyle. Zmiana umowy po jej zawarciu trąci chujem.
+1.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Durin przegrałem z Marysiem do 1, a Kumkowi dałem 20 bo mi się zwyczajnie grać nie chciało (chociaż podejrzewam, że Kumek mógłby mnie sklepać tak czy siak). Dziękuję za dwie gry. Dymitr graj na smoku, ale go ogarnij. Maryś dzięki za grę. Mam nadzieję, że niedługo zagramy na normalnych warunkach :oops:. Wychwa brawo drugiego miejsca. Maryś graty za pierwsze. Jarek jakbym zwiał z turnieju w ostatniej bitwie to nawet bym się nie odzywał na forum ze wstydu.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
maciom
Chuck Norris

Post autor: maciom »

dzięki za bardzo dobry tur, od dawna takiego nie było

1 bitwa
Maryś OK
Szło wszystko dobrze (zwłaszcza moje rzuty na 104328798302 d6) ale jeden błąd wykluczył
szanse na zwyciestwo. Miła bitwa
6:14

2 bitwa B&G
Thomas BRE
Mamy po 7 BP. w pierwszej turze eliminuje 2 BP a potem dokańczam nie tracąc żadnego.
20:0

3 bitwa
Gniewko BRE
Miała byc fajna bitwa jak to z gniewkiem ale coś potem nam nie powychodziło i żarlismy sie niesamowicie.
W tej bitwie sprawdziły sie moje rock lobbery które wyeliminowały mała magini a potem lorda na Gryfie.
Szło tak jak planowałem
20:0

Turniej zakończony z 46 pkt (+3 za rozpe) dał mi 3 miejsce z którego bardzo sie ciesze
Tylko więcej takich turów

pzdr
Bi
Ostatnio zmieniony 10 paź 2011, o 15:07 przez maciom, łącznie zmieniany 1 raz.
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

dlaczego bitwa z Tomkiem jak zwykle w nie najlepszej atmosferze? ja jakoś nie zauważyłem

Moje bitwy:

1. Golonka LIZZ
totalnie bez pomysłu zagrałem tę partię. Smok miał zabić wszystko, ale mu się nie udalo. jedyny plus, to informacja o przydatności warriorów khorna z halabarda. Od dziś zresztą nazywani Komandosami khorna:)

Mega zepsułem swoją prawą flankę, co oznaczało utrate 2x mag i jeden oddaił warriorów.
w środku i na lewym boku, było wyrównanie, ale przewaga magiczna dała o sobie znac, i pozamiatał mi się smok and lord.2-18

2. Kroak LIZZ

znowu jaszczury. tym razem BNG, mój ulubiony scenariusz. dobrze zagrany smok, i Komandosi. W dwie turyy cc zabilem 25 Templi i slana - koniec 20-0

3. Bitwa Bałagan i TK

myślałem, że świnksy są twarde. nie są:) jeden kluczowy bład bałagana i źle zmierzone zasięgi czarów oznaczała koniec bitwy. dalej to tylko wyżynka. Shrine tęczy są mega na TK 20-0

5 miejsce, za słąbo na to co planowałem:/
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Golonka pisze: Jarek jakbym zwiał z turnieju w ostatniej bitwie to nawet bym się nie odzywał na forum ze wstydu.
nie zwiał tylko wcześniej miałęm z bałąganem ustalone ze na 3 bitwe sie zawijam...
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

dzieciory moje gratulacje! =D> =D> stara gwardia niech zbada cholesterol :lol2:
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Post autor: wychwa »

Ja chciałem też podziękować organizatorom no i oczywiście przeciwnikom (Gniewkowi , Morokwi i Mike'owi) za bardzo pouczające bitwy :)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Dzięki loko :D

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

:)

ODPOWIEDZ